Com fer batre una música a partir de mostres

01/09/2023
per Admin Admin

Forma una banda en línia, promociona la teva música, compra ritmes personalitzats, parts de so i comparteix el teu Beat o Track com un bucle lliure de drets d'autor amb nosaltres. Col·labora per fer ritmes en línia amb els millors fabricants de bucles d'arreu del món al fòrum per a músics i fabricants de ritmes. Manteniu -vos al dia amb Notícies musicals i apreneu amb els tutorials de vídeo de FL Studio i els articles del bloc . Descàrregues gratuïtes de programari de música DAW, VST i paquets d'instruments per a FL Studio, Pro Tools, Logic, Ableton i com utilitzar el programari DAW gratuït més popular, els complements Fruity Loop, els MIDI i molt més.

How To Turn A Music Loop Or Sample Into A Beat

Crear una cançó completa a partir d'un bucle de música senzill és més fàcil del que podríeu pensar! Amb l'ajuda d'estacions de treball d'àudio digital (DAW) com Ableton Live, la producció de música s'ha tornat més accessible per als músics i productors aspirants. Aquí teniu una visió general dels passos que heu de seguir per convertir el vostre bucle en una cançó completa:

1. Reuneix els teus materials

Abans de començar, és important que reuniu tots els materials i recursos necessaris per al vostre projecte, incloses mostres, ritmes i instrumentació. Podeu trobar mostres gratuïtes en línia cercant llocs web com Loopazon.com o fins i tot explorant serveis de transmissió populars com Spotify o Apple Music.

2. Establir la fundació

Un cop tingueu els vostres materials, és hora de posar les bases de la vostra cançó. Comenceu carregant el vostre bucle en un DAW i construïu-lo al voltant utilitzant qualsevol mostra o instrument disponible. També podeu afegir elements addicionals com ara transicions i efectes per obtenir més complexitat i sabor a la vostra composició.

3. Construeix amb Arranjament

Un cop tingueu l'estructura bàsica de la vostra cançó, és hora de començar a organitzar. Comenceu agafant petites seccions del vostre bucle i assignant-les a pistes específiques del vostre DAW. Això us permetrà manipular fàcilment cada peça segons sigui necessari creant una composició més completa. Mentre organitzeu, penseu en com cada secció pot confluir i quin tipus de canvis voleu fer.

4. Superposeu les vostres pistes

Arribats a aquest punt, és hora de posar les teves pistes en capa amb elements addicionals com ara bateria, veus o sintetitzadors. Això afegirà profunditat i textura a la teva cançó i et permetrà crear un arranjament més complex. Quan feu capes, penseu en el tipus de sons que millor complementaran el vostre bucle i us ajudaran a crear una cançó única.

5. Afegeix els tocs finals

L'últim pas és afegir els darrers tocs a la teva composició. Això pot incloure ajustar els nivells de mescla, afegir efectes finals o fins i tot dominar-lo per obtenir una millor qualitat de so. Recordeu que heu de prendre el vostre temps i escoltar la vostra cançó sencera diverses vegades. Això us ajudarà a identificar qualsevol problema potencial que cal resoldre abans de finalitzar la pista. Seguint aquests passos, podeu convertir fàcilment un bucle senzill en una cançó de llarga durada atractiva. Amb les eines adequades i l'enfocament creatiu, crear música fantàstica està a l'abast de tots els aspirants a productors!

6. Creeu una signatura de temps

Després de reunir les teves mostres, és important decidir sobre una signatura de temps per a la teva pista; aquesta serà la base de l'estructura de la teva cançó, així que és essencial establir-ho abans de res! Els signes de temps 4/4 són molt comuns a la música moderna, però també podeu experimentar amb combinacions de comptadors combinats si ho voleu; només assegureu-vos que coincideixin amb les directrius establertes, com ara els múltiples parells o la teoria de l'assignació estranya. Un cop hàgiu decidit una signatura de temps, utilitzeu-la per informar-vos de la vostra disposició i crear divisions de barres/mesures segons sigui necessari.

7. Prova i escolta la teva cançó

Un cop hàgiu configurat l'estructura de la vostra cançó, és hora de tornar a escoltar-vos i assegurar-vos que tot soni bé! Reprodueix tota la pista i fes els ajustos necessaris. Això podria incloure afegir reverb o altres efectes a determinades seccions, ajustar EQ, etc. Preneu-vos el temps i escolteu realment la vostra pista: voleu que soni millor abans de compartir-la amb ningú!

8. Comparteix la teva cançó

Un cop estiguis content amb el producte final, és hora de compartir la teva cançó amb el món! Tant si voleu posar-lo com a descàrrega de música gratuïta o com a ritme de mostra gratuït per a la venda com a pista o ritme premium, com a bucle de música lliure de drets d'autor o nft a loopazon.com, o simplement enviar-lo a amics i familiars, assegureu-vos que doneu-vos la satisfacció de saber que heu creat una gran pista de principi a fi. Seguint aquests passos, podeu convertir fàcilment un bucle en una pista de llarga durada atractiva. Amb les eines adequades i un enfocament creatiu, crear música fantàstica està a l'abast de tots els aspirants a productors! Així que avança i comença a experimentar amb bucles avui, mai saps què en podria sortir! Bona sort i diverteix-te!

9. Incorpora Melodies i Harmonies

L'ús d'elements melòdics com línies de baix i melodies de sintetitzador donarà més dimensionalitat a l'arranjament de les vostres cançons; podeu començar jugant amb diferents notes fins que faci clic! També és important que tingueu en compte la incorporació de diverses harmonies, ja que això crearà més profunditat dins de cada secció de la pista permetent la seva progressió de manera molt més eficaç al llarg del temps sense tornar-se massa repetitiva. Experimenta amb diferents progressions d'acords, inversions i cadències fins que tinguis alguna cosa que soni genial!

10. Crea una estructura per a la teva cançó

Ara és el moment de pensar en l'estructura de la teva cançó: quins elements haurien de ser primer, quan tocarà el cor, etc.c. Tenir una estructura definida ajudarà a mantenir-ho tot organitzat i facilitarà començar a construir les diferents seccions. Comenceu decidint una introducció, un vers, un cor i una estructura de pont per a la vostra pista i, a continuació, ajusteu-lo segons sigui necessari a mesura que continueu construint-lo.

11. Organitza la teva cançó

Ara que ja teniu una estructura per a la vostra cançó, és hora de començar a organitzar! Aquest és el procés per decidir quins sons es reproduiran durant cada secció i com interactuaran entre ells. Passeu una estona escoltant les vostres mostres en bucle, afegint nous elements i jugant amb diferents efectes fins que tingueu alguna cosa que funcioni dins de l'estructura de la vostra cançó. Assegureu-vos de parar atenció a les acumulacions i caigudes, ja que afegiran una sensació de tensió i alliberament al llarg de la vostra pista.

12. Domina la teva pista

L'últim pas del procés és dominar! Això implica agafar tots els elements que heu creat i ajustar-los per treure el màxim profit del vostre producte acabat. Presta atenció als nivells de volum, EQ, dinàmiques, etc. durant aquesta etapa per assegurar-te que la teva pista estigui correctament equilibrada. Assegureu-vos de provar-lo també en diferents dispositius d'escolta per assegurar-vos que tot soni bé sense importar on s'escolti! Amb una mica de pràctica, qualsevol pot convertir-se en un mestre en el domini de les seves pròpies pistes. Seguint aquests senzills passos, podreu crear una banda sonora atractiva i professional de principi a fi! Diverteix-te i segueix practicant, seràs un mestre productor en molt poc temps.

13. Utilitzeu patrons de tambor i textures rítmiques

Una part integral de la creació de qualsevol tipus de ritme és establir patrons de bateria, de manera que l'ús de bucles de breakbeat o un cop combinat seqüències líriques HI-HAT associades a la textura rítmica ajuda a impulsar l'energia en una peça alhora que proporciona una major flexibilitat a l'hora d'organitzar seccions durant les etapes de mescla més endavant! Assegureu-vos d'experimentar amb diferents tempos, ajustos de swing i sensacions de butxaca per treure realment el groove de qualsevol pista. Considereu també l'ús de mostres vocals com a instruments de percussió per obtenir més estil!

14. Utilitzeu mostres vocals i efectes de so

Afegir mostres vocals i efectes de so pot ajudar a crear una experiència auditiva encara més immersiva. Ja siguin les frases, els càntics o les veus que hàgiu gravat, aquests elements poden ajudar a donar vida a una cançó i afegir una capa addicional d'emoció. També podeu experimentar amb l'addició de diversos efectes de so a la vostra bateria per augmentar l'atmosfera!

15. Refina la teva barreja

El pas final del procés de producció és perfeccionar la vostra barreja. Això implica assegurar-se que tots els elements de la pista estiguin correctament equilibrats, equalitzats i comprimits. Passeu temps ajustant els nivells, la panoràmica i les reverberacions fins que tingueu una barreja que soni molt bé de principi a fi! I aquí ho teniu: 15 passos senzills per crear un ritme de so professional des de zero! Amb paciència i pràctica podreu perfeccionar les vostres habilitats i desenvolupar un so que és exclusivament vostre. Diverteix-te i sigues creatiu!


Finalment, afegir processadors d'efectes complements d'automatització, compressió feta correctament, finalment es presta al desenvolupament d'un paisatge sonor complex adequat per a molts propòsits, tot i que no necessàriament és necessari aconseguir una barreja professional, encara cal aprendre els fonaments de la mescla de l'ordre de la masterització aconseguir el millor producte final que soni possible a cada pas, deures, pràctica, paciència, dedicació. aquí una referència ràpida, tot i que l'objectiu final, tingueu sempre en compte qualsevol so, escolteu cap captura del cap, món electrònic, deixeu anar la creativitat i divertiu-vos mentre ho feu!

Comments

No posts found

Write a review