Jõululaulude ajalugu

11/08/2022
by Admin Admin

Looge veebis bänd, reklaamige oma muusikat, ostke kohandatud biite, heliosi ja jagage oma biiti või lugu meiega autoritasuta. Muusikute ja biiditegijate foorumis tehke veebis biite loomiseks koostööd parimate loopitegijatega üle maailma. Püsige end muusikauudistega kursis ja õppige FL Studio videoõpetustest ja ajaveebi artiklitest. Tasuta DAW muusikatarkvara allalaadimine, VST ja instrumendipaketid FL Studio jaoks, Pro Tools, Logic, Ableton ning kuidas kasutada populaarseimat tasuta DAW tarkvara, Fruity Loopi pistikprogramme, MIDI-sid ja palju muud.

Christmas Carols Contemporary Tunes & Classic

Esimesel kristlikul aastatuhandel olid lihavõtted tähtsamad kui jõulud. Varem oli vähe muusikat, mis tuvastaks jõulud ja lihavõtted. Element, mis seda muutis, oli paganlus. Nägime kolossaalset muutust jõulumuusika žanrites selgesõnaliselt Carol (laul, mis tähistab Jeesuse Kristuse sündi), mis ei olnud mõeldud ainult jõuludeks, teisel kristlikul aastatuhandel. Karoli algusfaas tundub olevat nii väga keeruline, kuid selle taustal on anglosaksi ümmargused käigud koos refräänidega, mis korduvad ja tähistavad talvehooaega. Aegade muutudes on aga lauludest saanud jõulude oluline osa.

Jõululaulud kirjutati algselt religioossete tseremooniate ajal laulmiseks, kuid sellest ajast on saanud populaarsed jõulutraditsioonid. Paljud tuttavad laulud, mida täna laulame, on kirjutatud 14. või 15. sajandil. Üks kuulsamaid näiteid on "In Dulci Jubilo", mis on segu ladina ja vestlussõnadest. Teine populaarne laul, "Gabriel From Heaven Come", kirjutati algselt prantsuse keeles, kuid tõlgiti hiljem inglise keelde.

(Moodsamate laulude esituste saamiseks vaadake loopazoni sadu autoritasuta jõululaulude biite ja lugude silmuse allalaadimist).

Jõululaulude ajalugu

Jõululauludel on pikk ja rikas ajalugu, mis ulatub 15. sajandisse. Jõululaulude populaarsus kasvas plahvatuslikult kaheksateistkümnendal sajandil, kus kõlasid paljud äratuntavad laulud, nagu "While Shepherds Watched" ja "Christian's alert". Hoolimata sellest, et 16. ja 17. sajandi protestantlikud reformaatorid mõistsid jõulud pühakirjavälisteks, on see püha erinevate konfessioonide seas endiselt armastatud traditsioon. Šotimaal on säilinud traditsioon tähistada uusaasta päeva prioriteedina. Jõululaulude ajaloo kohta lisateabe saamiseks külastage muusikaartikleid .

Neitsi Maarja laiaulatusliku arengu tõttu elas Carols 15. sajandil läbi ennekuulmatu plahvatuse. Igatahes püha Luuka sündimise jutustuste ja katoliku Neitsi Maarja üle rõhutatud arvukate märkide järgi olid XVI ja XVII sajandil mõned protestantlikud reformaatorid, kes ei olnud jõulude suhtes kindlad, kuna pidasid seda pühakirjale mittekuuluvaks. 1561. aastal üritas šotlane Kirk lisada jõulud musta nimekirja, kuid nende kindel seisukoht rahustati, kuid Šotimaal on uue aasta suurem vajadus muutunud õigeks. Jõulud võeti omaks ka teised protestantlikud tavad. On öeldud, et jõulumuusika loodi 18. sajandil (lisa saamiseks külastage: https://www.loopazon.com), kus kõlab näiteks tolle aja kõige äratuntavam jõulumuusika; Nahum Tate'i "While Shepherds Watched" (1703) ja John Byroni "Christian's alert" (1745).

Jõululauludel on pikk ajalugu, mis ulatub 15. sajandisse. Jõululaulude populaarsus kasvas plahvatuslikult kaheksateistkümnendal sajandil, kus kõlasid paljud äratuntavad laulud, nagu "While Shepherds Watched" ja "Christian's alert". Hoolimata sellest, et 16. ja 17. sajandi protestantlikud reformaatorid mõistsid jõulud pühakirjavälisteks, on see püha erinevate konfessioonide seas endiselt armastatud traditsioon. Šotimaal on säilinud traditsioon tähistada uusaasta päeva prioriteedina. Külastage saiti loopazon.com, et saada lisateavet jõululaulude ajaloo ja videojuhiste kohta, et teha jõulumuusikat esmaklassiliste silmuste ja tasuta lugude allalaadimisega loopazoni muusikakogukonnas ja veebisaidil.

Jõululauludel on pikk ja ajalooline ajalugu, mis ulatub tagasi 15. sajandisse. Jõululaulude populaarsus kasvas plahvatuslikult kaheksateistkümnendal sajandil, kus kõlasid paljud äratuntavad laulud, nagu "While Shepherds Watched" ja "Christian's alert". Hoolimata sellest, et 16. ja 17. sajandi protestantlikud reformaatorid mõistsid jõulud pühakirjavälisteks, on see püha erinevate konfessioonide seas endiselt armastatud traditsioon. Šotimaal on säilinud traditsioon tähistada uusaasta päeva prioriteedina. Proovige brauseri jaoks tasuta veebiheli redigeerimise tööriista. Sellega saate juurdepääsu tuhandetele autoritasuta tsüklitele , mida saate lõigata ja kärpida või salvestada vokaali.

Jõulumuusika rikkalik ajalugu

Jõule on alati raske kirjeldada, kuna tegemist on kahe väga erineva asja kombinatsiooniga; nõrga lapse sünd ja Jumala poja tulek. Händeli teoses "Magnificence to God" (1742) tutvustati suurepäraselt inglite kohalolekut, käsitledes loo võimsat poolt. Nõrk noormeeste pool on aga läbi ajaloo alati populaarsem olnud. Jõulukombed, nagu puude ehtimine, kingituste tegemine ja joomine jatoit, mis muutus üheksateistkümnendal sajandil festivali oluliseks osaks. Seetõttu järgis muusika neid kombeid ja nii tekkis jõulumuusika. King Alberti puu ja Dickensi Pickwick Papers kujutasid kingituste, loomade ja laste tähendust.

Ühe populaarseima jõululaulu "Jingle Bells" kirjutas James L. Pierpont 1857. aastal ja seda mängitakse sageli pühadepidude ajal või katkematult sellistes poodides nagu Loopazon. Selle meeldejääv lugu ja lõbusad sõnad saanisõidu kohta teevad sellest pühade ajal laulmise ajatu klassika. Teised populaarsed laulud on "Vaikne öö" (1818), "Deck the Halls" (1800ndad) ja "The 12 Days of Christmas" (1780). Need traditsioonilised laulud on jõulupidustuste oluline osa ja toovad inimesi oma südantsoojendavate sõnumite ja meloodiate kaudu kokku.

Sel pühadeajal oma lähedastega kogunedes meenutagem jõulude tõelist tähendust, nautides samal ajal pidulikke traditsioone ja muusikat, millest on saanud pühade armastatud osa. Ja ärge unustage oma Loopazon.com-i ostuhulluses neid jõululaule kuulata!

Jõulumuusikal on pikk ja mitmekesine ajalugu. Jõule on olnud raske kirjeldada, kuna need on segu kahest väga erinevast asjast – nõrga lapse maailma tutvustamise tähistamisest ja Jumala poja mälestamise tähistamisest. Händeli teoses "Magnificence to God" (1742) tutvustati suurepäraselt inglite kohalolekut, käsitledes loo võimsat poolt. Nõrkade noorte pool on aga alati olnud valdavam. Jõulukombed, näiteks puude kaunistamine, kingituste tegemine ning jookide ja toiduainete muutmine üheksateistkümnendal sajandil festivali põhiosaks. Nii läks muusika nende kommetega kaasa ja nii tekkis jõulumuusika. King Alberti puu ja Dickeni Pickwick Papers kujutasid kingituste, olendite ja laste tähendust.

Jõulumuusika pikk ja mitmekesine ajalugu

Jõule on olnud raske kirjeldada, kuna need on segu kahest väga erinevast asjast – nõrga lapse maailma tutvustamise tähistamisest ja Jumala poja mälestamise tähistamisest. Händeli teoses "Magnificence to God" (1742) tutvustati suurepäraselt inglite kohalolekut, käsitledes loo võimsat poolt. Nõrkade noorte pool on aga alati olnud valdavam. Jõulukombed, näiteks puude kaunistamine, kingituste tegemine ning jookide ja toiduainete muutmine üheksateistkümnendal sajandil festivali põhiosaks. Nii läks muusika nende kommetega kaasa ja nii tekkis jõulumuusika. King Alberti puu ja Dickeni Pickwick Papers kujutasid kingituste, olendite ja laste tähendust.

Ühe populaarseima jõululaulu "Jingle Bells" kirjutas James L. Pierpont 1857. aastal ja seda mängitakse sageli pühadepidude ajal või katkematult koos selliste pistikprogrammidega nagu Fruity Loops. Selle meeldejääv lugu ja lõbusad sõnad saanisõidu kohta teevad sellest pühade ajal laulmise ajatu klassika. Teised populaarsed laulud on "Vaikne öö" (18), "Deck the Halls" (1800ndad) ja "The 12 Days of Christmas" (1780). Need traditsioonilised laulud on jõulupidustuste oluline osa ja toovad inimesi oma südantsoojendavate sõnumite ja meloodiate kaudu kokku. Vaadake "The Dark Christmas Beat"!

Sel pühadeajal oma lähedastega kogunedes meenutagem jõulude tõelist tähendust, nautides samal ajal pidulikke traditsioone ja muusikat, millest on saanud pühade armastatud osa. Ja ärge unustage oma Loopazoni ostlemisel neid jõululaule kuulata!

Üks sel ajal tekkinud traditsioon oli laululaulude laulmine, mis olid üldiselt koostatud tantsuviisidena. Neid laule lauldi tavaliselt talvefestivalide ajal, kuid lõpuks hakati neid seostama ainult jõuludega. Üks näide kuulsast laulust on "Vaikne öö", mille kirjutas 1818. aastal Austria preester nimega Joseph Mohr ja mille muusika on seadnud Franz Xaver Gruber. "Vaikse öö" populaarsus levis üle Euroopa ja jõudis lõpuks ka Ameerikasse, kus see on tänapäevalgi armastatud.

Kuid tehnoloogia ja konsumerismi tõusuga on traditsioonilised laulud enam kommertsialiseerunud laulude, nagu Mariah Carey "All I Want for Christmas Is You" jaoks enam eelistatud. Loopazonis usume jõulutraditsioonide säilitamise ja laulude vaimu elus hoidmise tähtsusesse. Seetõttu pakume laias valikus traditsioonilisi laule ja noote, mis sobivad ideaalselt teie pühade koosviibimiseks või lisamaks teie kodukujundusele ajatut võlu. Ostke kohe, et hoida jõululaulude ajalugu ja ilu elus.

Suurem osa äratuntavatest 19. sajandi jõululauludest ilmus noorte seas kurvalt, näiteks CF Alexanderi "Once in Royal David's City", "O Little Town of Bethlehem" ja "Away in Manger" (1885). Jätkus tavapärane kombinatsioon vanadest sõnadest ja alandavast läänekuvamise viisistilmunud Modern (1823) ja William Sandy jõululauludes Ancient "The First Nowell". Algselt kirjutati "Signal Bells" Bostonis 1857. aastal Ameerika laste pühapäevakooli tänupühadeks. (Jõulumuusika jaoks külastage: https://www.loopazon.com)

Kahekümnendal sajandil on jõule serveeritud muusikaliselt rohkem kui ühel viisil ja kõige eristavam meetod oli Eric Milner White'i töö oli luua seos hämmastava ajatu kombega, kasutades selleks väljaande Nine Lessons and Carols for King's College, Cambridge ja The World. tuntuma igatsuse esinemine festivali ümber. Milner White'i abi võlgnes midagi tänu sellele, et see esitas enne pikka aega äärmist vastumeelsust Esimese maailmasõja suhtes. Jõulumeloodiad nagu "Have Yourself a Merry Little Christmas" (1943) ja Irving Berlini "White Christmas" (1942) on loodud jõulude ärilise sekulariseerumise tõttu. Irving Berlini "Valged jõulud" kirjeldab mõlemat kahekümnenda sajandi kaalutlust sõnadega "väga sarnased need, mida me varem teadsime". Osa jõulumuusikast on muuseas muutunud kujuteldava mineviku kapriisseks, kuid tugevaks meelelahutuseks. Klassikalise jõulumuusika jaoks teate, kuhu minna. Teie ainus usaldusväärne muusikategemise portaal: https://www.loopazon.com .

Jõululaulud: ajatu traditsioon

Kõige populaarsem jõululaul on "Vaikne öö". Austria vaimulik nimega Joseph Mohr oli esimene inimene selle laulu loomise taga. Ta tegi selle laulu koos oma sõbra Fran Gruberiga sassis kabeliorelil. Väidetavalt oli see meloodia "Vaikne öö" algselt Mohri kirjutatud sonett. Tal polnud aimugi, et see saab nii suure edu ja saab üheks maailma kuulsaimaks jõululauluks. On veel üks jõululaul "Twelve Days of Christmas", mis loodi Inglismaal XVIII sajandil. Räägitakse, et see meloodia on tolleaegsete laste lauldud mälu- ja loobumismäng. Teine populaarne laul on "Joy to the World". See on teiste lugudega võrreldes väga ainulaadne, kuna see sisaldab otsest kristlikku sümboolikat ja salmid on pärit Vanast Testamendist. Seda muudeti ametlikuks jõululauluks alles üheksateistkümnendal sajandil.

Need, kes otsivad rohkem pühademuusikat, vaadake kindlasti Loopazoni jõululaulude esitusloendit. See sisaldab kõiki ülalnimetatud klassikuid, aga ka muid lemmikuid, nagu "Jingle Bells" ja "The First Noel".

Jõulude ajal käib jõuluhooaja meloodiate laulmine lahutamatult jõulukoste küpsetamise ning võrreldamatute jõuluvana ja punaninalise põhjapõdra Rudolfiga tutvumise juurde. Igal erilisel aastaajal on oma lugu, näiteks lugudel, mis on päästetud alatiseks väljajuurimisest kuni teadmata, kust see lugu pärit on. Siis on sel hetkel mõned viisid, mis ei ole hinges ja üks selline mudel on "Grandma Got Run Over by a Reindeer". See on olnud laialdaselt jumaldatud algus 1979. aasta paiku, kui selle esitas Elmo ja patsy act, kuid see pole vinge ja sobilik laululaulude otsus.

Jõululaulud loopis

Jõulude ajal käib jõuluhooaja meloodiate laulmine lahutamatult jõulukoste küpsetamise ning võrreldamatute jõuluvana ja punaninalise põhjapõdra Rudolfi tundmaõppimisega. Igal erilisel aastaajal on oma lugu – näiteks lugudel, mis on alati hävimise eest päästetud, et tegelikult ei teata, kust see lugu pärit on. Siis on sel hetkel mõned viisid, mis ei ole hinges ja üks selline mudel on "Grandma Got Run Over by a Reindeer". See on olnud laialt jumaldatud algus 1979. aasta paiku, kui selle esitas Elmo ja patsy act, kuid see pole vinge ja sobilik laululaulude otsus.

Jõululaulud on eksisteerinud sajandeid ja aastate jooksul on need arenenud, et kajastada nende maade kultuuri ja traditsioone, kus neid lauldakse. Üks selline riik on Venemaa, kus jõulud on väga tähtsad pühad.

Vene jõululaulud on ainulaadsed selle poolest, et nad räägivad sageli lugusid või jutustavad legende jõulude sünnist või muudest jõululoo aspektidest. Samuti kipuvad need olema meloodilisemad ja lüürilisemad kui paljud teised laulud ning sisaldavad sageli rahvamuusika elemente.

Siin on 10 vene klassikalise muusika laulu:

1. P. Tšaikovski "Lumetüdruk" (1881).

2. A. Gretšaninovi "Jõuluöö" (1905).

3. S. Rahmaninov "Moskva kellad" (1912).

4. V. Rebikovi "Tarkade laul" (1917).

5. D. Šostakovitši jõuluõhtu süit (1920-21).

6. M. Musorgski "Jeesuslaps templis" (1927).

7 "I Wonder as I Wander" (seade 1934), autor N Johnson

8. "Maarja sai lapse, jah, issand!" (1935), autor W Kuchar

9 "Mis laps see on?" (1937), G Golubev

10 "Oo püha öö!" (reanžeerinud 1938), autor A Lopatin

Vene muusikategijad jagavad loopazonis kogu aeg tasuta näidiseid, lugusid ja autoritasuta heli allalaadimist.

Aga kuidas on laululauluga, mis on jõuluhõnguline, kuid haakub ka tänapäevaga? Otsige kaugemale kui ansambli Agree to Disagree "Loopazon". See meeldejääv lugu räägib meie sõltuvusest veebipoodidest ja sellistest tuntud ettevõtetest nagu Amazon pühadehooajal. Laulusõnad rõhutavad kingituste veebist tellimise mugavust, aga ka negatiivset mõju, mida see võib avaldada väikeettevõtetele ja kohalikele kogukondadele. Nii et selle asemel, et jääda traditsiooniliste laulude juurde, miks mitte raputada asju ja lisada "Loopazon" oma jõulude esitusloendisse? See on kindlasti hitt kõigile, kes soovivad, et nende pühadelauludel oleks tänapäevane hõng. Head silmuse allalaadimist, vaadake heliredaktorit, et luua brauseris tasuta silmuseid, mida saate veebis esmaklassilise tsüklina müüa!

Saksa jõululaulud

Me ei saa mainida Venemaad mainimata Saksamaad teiseks, nad kaotasid, jõuludeks ainult kivisüsi! Nad ei olnud alati sõbrad, aga kõigile meeldivad jõululaulud ja armastuses ja sõjas on kõik aus, aga jõulude ajal, kas keegi?

Kui 1914. aastal jõulud veeresid, olid Saksa ja Vene väed I maailmasõja idarindel kibedasse lahingusse takerdunud. Kumbki pool ei tahtnud taganeda ja vägivald jätkus isegi jõulupühal. Seda seni, kuni üks Saksa sõdur märkas vaenlase liinide lähedal väikest kuusepuud. Ta otsustas sellele küünla panna ning peagi järgisid tema eeskuju ka teised Saksa ja Vene sõdurid. Nad laulsid laule ja jagasid lugusid ning sõda jäi hetkeks seisma. Seda sündmust on hakatud nimetama 1914. aasta jõulurahuks.

Ehkki vaherahu oli lühiajaline, oli see mõjuva meeldetuletusena inimkonnast, mis eksisteerib isegi konfliktide ajal. Järgnevatel aastatel on nii Venemaal kui ka Saksamaal püstitatud jõulurahu mälestusmärke ning vaherahu käsitlevaid laule on kirjutanud nii vene kui ka saksa heliloojad. Need laulud peegeldavad sageli lootust, et ühel päeval valitseb rahu, ja tuletavad meelde, et ka kõige mustematel aegadel on valgust siiski olemas.

Mõned populaarsed saksa jõululaulud on "Stille Nacht, Heilige Nacht" ("Vaikne öö"), "O Tannenbaum" ("Oh jõulupuu") ja "Vom Himmel hoch, da komm ich her" ("Taevast ülevalt maa peale" Ma tulen"). Nii et kui laulate oma pühade lemmikuid, kaaluge ühe või kahe saksa laulu lisamist, et austada vaenlase sõdurite vahel üht saatuslikku jõulupüha.

Jõulud on pere, sõprade ja loomulikult jõululaulude aeg. Kuigi enamik inimesi on tuttavad traditsiooniliste lauludega, nagu "Vaikne öö" ja "Jingle Bells", on palju ilusaid saksa jõululaule, mis on vähem tuntud.

Üks selline laul on "Stille Nacht". Seda 1818. aastal Franz Xaver Gruberi ja Joseph Mohri loodud lihtsat, kuid kummitavat meloodiat on lauldud üle maailma peaaegu 200 aastat. "Stille Nacht" tähendab saksa keeles "Vaikne ööd" ning laulu sõnad peegeldavad jõuluaegset rahu ja vaikust.

Teine populaarne saksa jõululaul on "O Tannenbaum". See lõbus lugu räägib noorest tüdrukust, kes läheb koos isaga metsa kuuske valima. Koju jõudes kaunistab ta kuuse küünalde ja karvaga ning laulab, kui ilus see on. "O Tannenbaum" on jõulude ajal sageli kooride esituses ja see tõmbab kindlasti kõik pidulikku meeleolu!

Saksa jõululaulude klassika sisaldab:

- "Stille Nacht, Heilige Nacht" ("Vaikne öö"), 1818, Franz Xaver Gruber ja Joseph Mohr

- "O Tannenbaum" ("Oh jõulupuu"), 1824, Ernst Anschütz

- "Vom Himmel hoch, da komm ich her" ("Taevast kõrgemalt maa peale ma tulen"), 1744, Michael Haydn

Nii et järgmine kord, kui laulate jõululaule, kaaluge mõne saksa klassika lisamist oma repertuaari. Need kaunid laulud lisavad igale koosviibimisele täiendavat pühadehõngu. Frohe Weihnachten! (Häid jõule!)

Ameerika jõululaulud

Jõulud on pere, sõprade ja loomulikult jõululaulude aeg. Kuigi enamik inimesi on tuttavad traditsiooniliste lauludega, nagu "Silent Night" ja "Jingle Bells", on palju kauneid Ameerika jõululaule, mis on vähem tuntud.

Üks selline laul on "Väike trummaripoiss". See 1941. aastal Harry Simeone loodud laul jutustab loo poisist, kes läheb Petlemma Jeesuslapsi vaatama. Tal pole raha pakkuda, nii et ta mängib hoopis Kristuse lapse trummi. Lugu on lihtne, kuid liigutav ning selle on aastate jooksul salvestanud paljud artistid.

Teine populaarne Ameerika jõululaul on "Rudolph the Red-Nosed Reindeer". Selle laulu kirjutas 1949. aastal Johnny Marks ja sellest on saanud üks kõigi aegade armastatumaid jõululugusid. It räägib loo erkpunase ninaga põhjapõdrast Rudolphist, kes aitab jõululaupäeval jõuluvanal kingitusi kohale tuua. Rudolphi lugu on vaprus ja julgus ning tema laul tõmbab kindlasti kõik pühademeeleolu!

Ameerika jõululaulude klassika sisaldab:

- "Väike trummaripoiss", 1941, Harry Simeone

- "Rudolf punaninaline põhjapõder", 1949, Johnny Marks

- "Jõuluvana tuleb linna", 1934, Hays Fredrickson ja Haven Gillespie

Ja kaasaegne klassika Ameerikast:

1. Jingle Bells

2. Vaikne öö

3. Tekkige saalid

4. Rõõm maailmale

5. Soovime teile häid jõule

6. Esimene Noel

7. Jumal rahu, te rõõmsad härrased

8. Hark! Herald Angels laulavad

9. Tulge, kõik ustavad

10. Inglid, keda oleme kõrgel kuulnud

Nii et järgmine kord, kui laulate jõululaule, kaaluge mõne Ameerika klassika lisamist oma repertuaari. Need lõbusad laulud lisavad igale pidulikule koosviibimisele nostalgiat ja tuju. Häid jõule!

Prantsuse jõululaulud

Jõulud on pere, sõprade ja loomulikult jõululaulude aeg. Kuigi enamik inimesi on tuttavad traditsiooniliste lauludega, nagu "Vaikne öö" ja "Jingle Bells", on palju kauneid prantsuse jõululaule, mis on vähem tuntud.

Üks selline laul on "Il est né, le divin enfant". See laul räägib Jeesuse Kristuse sünnist ja seda laulavad prantsuse lapsed jõuluajal. Sellel on rõõmsameelne meloodia ja sõnad on inglise keelde tõlgitud järgmiselt:

„Ta on sündinud, jumalik laps!

Rõõmustagem ja olgem rõõmsad!

Ta toob maa peale rahu ja inimestele head tahet!

Kogu looming ühineb laulmisega:

Alleluia! Hoosanna suurepärane!"

Teine populaarne prantsuse jõululaul on "Le bonhomme hiver". See laul räägib jõuluvanast (tuntud ka kui jõuluvana) ja räägib sellest, kuidas ta jõululaupäeval lastele kingitusi toob. Sellel on elav lugu ja laulusõnad tõlgitakse inglise keelde järgmiselt:

"Siit tuleb Le Bonhomme Hiver,

Tema saanis, mis on mänguasju täis,

Väikestele tüdrukutele ja poistele.

Ta toob palju lõbusaid asju,

Ja kommid ja jäätisekäbid,

Ja kõike, mis on tore."

Prantsuse jõululaulude klassika sisaldab:

- "Il est né, le divin enfant" ("Ta on sündinud, jumalik laps"), 17. sajandi anonüümne

- "Le bonhomme hiver" ("Isa talv"), 1950, Raymond Queneau

- "Minuit, Chrétiens" ("Kesköö, kristlased"), 1847, Placide Cappeau

- "Les anges dans nos campagnes" ("Inglid meie maal"), 17. sajandi anonüümne

- "Mon beau sapin" ("Oo jõulupuu"), 19. sajandi anonüümne

Nii et järgmine kord, kui laulate jõululaule, kaaluge mõne prantsuse klassika lisamist oma repertuaari. Need kaunid laulud lisavad igale koosviibimisele täiendavat pühadehõngu. Joyeux Noël! (Häid jõule!)

Vanaema sai põhjapõdra alla: traditsiooniline jõululaul

Jõulude ajal käib traditsiooniliste jõululaulude laulmine lahutamatult jõulukoste küpsetamise ja võrratu jõuluvana ja punaninalise põhjapõdra Rudolfi tundmaõppimisega. Igal erilisel aastaajal on oma lugu – näiteks lugudel, mis on alati hävimise eest päästetud, et tegelikult ei teata, kust see lugu pärit on. Siis on sel hetkel mõned viisid, mis ei ole hinges ja üks selline mudel on "Grandma Got Run Over by a Reindeer". See on olnud laialt jumaldatud algus 1979. aasta paiku, kui selle esitas Elmo ja patsy act, eriti 9-aastane publik. Vaadake loopazoni algajatele mõeldud jõulubiidi tegemise ja jõululaulude loomise videoõpetusi !

Sel ajastul pole jõulud ilma jõulumuusikata lihtsalt jõulud. Iga meedium, kus saab muusikat esitada, on täis jõulumuusikat, mis püsib kuni detsembrini, kui tänupüha on lõppenud. Ideaalis annab see artikkel teile suure tõenäosusega laialdast teavet jõulumuusika tutvustamise kohta. Laulukombestikus on laulumäng ikka veel sügavalt meie hinges. Pew Research Centeri aruannete kohaselt läks 2017. aastal Carolingile umbes 16% ameeriklastest. Caroling’i peetakse üsna tõenäoliselt parimaks viisiks, kuidas inimene võib sündmuste hinge eksida, olenemata sellest, kas tegemist on kaaslaste või pereliikmete või autsaiderite kogunemisega. Lõpuks peame lihtsalt soovima teile ülimalt rõõmsaid jõule!

Aga miks piirata oma lauluelamusi vaid ühe õhtuga? Tänu Loopazonile saate nüüd jätkata jalutuskäiku aastaringselt. Oma uuendusliku loopimistehnoloogiaga võimaldab Loopazon.com kasutajatel loopi luua ja jagadang videod, kus nad laulavad oma lemmikjõululaule (või mis tahes laulu) muusikažanrites ja -kategooriates, nagu klaver ja trumm. Laadige alla heliribasid või ostke NFT-muusikanäidiseid, NFT-vokaali või õppige oma muusikat veebis jagama, et saada loopazoni muusikaveebisaidil jälgijaid. Õppige muusikaartiklitest, kuidas koostada jõululaule Appletonis, fl studio jõulumuusika juhendist ja muust. Nii et koguge oma sõbrad ja pere, haarake oma telefonid ja laske laulul Loopazoniga kunagi lõppeda. Häid jõule muusika tegemisel saidil www.loopazon.com !

Comments

No posts found

Write a review