Povijest božićnih pjesama

11/08/2022
od strane Admin Admin

Osnovajte bend online, promovirajte svoju glazbu, kupujte prilagođene ritmove, zvučne dijelove i podijelite s nama svoj Beat ili Track kao besplatnu petlju. Surađujte na stvaranju ritmova na mreži s najboljim loop makerima iz cijelog svijeta na Forumu za glazbenike i beat makere. Ostanite u tijeku s Glazbenim vijestima i učite iz FL Studio Video Tutorials i članaka na blogu . Besplatna preuzimanja DAW glazbenog softvera , VST i paketi instrumenata za FL Studio, Pro Tools, Logic, Ableton i kako koristiti najpopularniji besplatni DAW softver, Fruity Loop dodatke, MIDI i još mnogo toga.

Christmas Carols Contemporary Tunes & Classic

U prvom kršćanskom tisućljeću Uskrs je imao veću važnost od Božića. Nekada je bilo malo glazbe koja je poistovjećivala Božić i Uskrs. Element koji je to promijenio bilo je poganstvo. Vidjeli smo kolosalnu promjenu božićnih glazbenih žanrova izričito Carol (pjesma koja slavi rođenje Isusa Krista), koja nije bila samo za Božić, u drugom kršćanskom tisućljeću. Čini se da je početna faza pjesme vrlo složena, no u pozadini su anglosaksonski pokreti s pripjevima koji se ponavljaju i slave zimsko doba. Međutim, s promjenama vremena, pjesme su postale važan dio Božića.

Božićne pjesme su izvorno napisane za pjevanje tijekom vjerskih obreda, ali su od tada postale popularna božićna tradicija. Mnoge od poznatih pjesama koje danas pjevamo napisane su u 14. ili 15. stoljeću. Jedan od najpoznatijih primjera je "In Dulci Jubilo", koja je mješavina latinskih i razgovornih riječi. Druga popularna pjesma, "Gabriel From Heaven Came", izvorno je napisana na francuskom, ali je kasnije prevedena na engleski.

(Za modernije izvedbe božićnih pjesama pogledajte loopazonove stotine besplatnih ritmova božićnih pjesama i preuzimanja petlji pjesama).

Povijest božićnih pjesama

Božićne pjesme imaju dugu i bogatu povijest, koja seže još u petnaesto stoljeće. Popularnost božićnih pjesama eksplodirala je u osamnaestom stoljeću, s mnogim prepoznatljivim pjesmama poput "While Shepherds Watched" i "Christian's alert". Unatoč tome što su neki protestantski reformatori u šesnaestom i sedamnaestom stoljeću osudili Božić kao nebiblijski, blagdan ostaje omiljena tradicija među raznim denominacijama. U Škotskoj se zadržala tradicija proslave Nove godine kao prioriteta. Posjetite glazbene članke za više informacija o povijesti božićnih pjesama.

Zbog širokog razvoja u Djevici Mariji, Carols je ustrajao kroz nečuvenu eksploziju u petnaestom stoljeću. U svakom slučaju zbog izvještaja o rođenju u svetom Luki i obilja naglašavanja katoličke Djevice Marije, bilo je nekih protestantskih reformatora u šesnaestom i sedamnaestom stoljeću koji nisu bili sigurni u pogledu Božića jer su ga smatrali nebiblijskim. Godine 1561., škotski Kirk pokušao je staviti Božić na crnu listu, ali je njihov način razmišljanja o čvrstoj poziciji ublažen, ali u Škotskoj je praksa da je nova godina veća potreba postala zaslužena. Božić su prigrlile i druge protestantske prakse. Rečeno je da je božićna glazba nastala u 18. stoljeću (Za dodatne informacije posjetite: https://www.loopazon.com), s najprepoznatljivijom božićnom glazbom tog vremena na primjer; Nahuma Tatea 'Dok su pastiri bdjeli' (1703.) i Johna Byrona 'Christian's alert' (1745.).

Božićne pjesme imaju dugu povijest, koja datira još od petnaestog stoljeća. Popularnost božićnih pjesama eksplodirala je u osamnaestom stoljeću, s mnogim prepoznatljivim pjesmama poput "While Shepherds Watched" i "Christian's alert". Unatoč tome što su neki protestantski reformatori u šesnaestom i sedamnaestom stoljeću osudili Božić kao nebiblijski, blagdan ostaje omiljena tradicija među raznim denominacijama. U Škotskoj se zadržala tradicija proslave Nove godine kao prioriteta. Posjetite loopazon.com za više informacija o povijesti božićnih pjesama i video vodiče za stvaranje božićne glazbe uz vrhunske petlje i besplatno preuzimanje pjesama na glazbenoj zajednici i web stranici loopazon.

Božićne pjesme imaju dugu i poznatu povijest, koja datira još od petnaestog stoljeća. Popularnost božićnih pjesama eksplodirala je u osamnaestom stoljeću, s mnogim prepoznatljivim pjesmama poput "While Shepherds Watched" i "Christian's alert". Unatoč tome što su neki protestantski reformatori u šesnaestom i sedamnaestom stoljeću osudili Božić kao nebiblijski, blagdan ostaje omiljena tradicija među raznim denominacijama. U Škotskoj se zadržala tradicija proslave Nove godine kao prioriteta. Razmislite o isprobavanju besplatnog mrežnog alata za uređivanje zvuka za preglednik. S njim ćete imati pristup tisućama besplatnih petlji koje možete izrezati i izrezati ili preko njih snimiti vokale.

Bogata povijest božićne glazbe

Uvijek je teško opisati Božić, jer je to spoj dviju vrlo različitih stvari; rođenje nejakog djeteta i dolazak Božjeg sina. U Handelovom "Magnificence to God" (1742.), prisutnost anđela je prekrasno predstavljena, obraćajući se snažnoj strani priče. Međutim, slabašna mlađa strana uvijek je bila popularnija kroz povijest. Božićni običaji, poput kićenja drvca, darivanja i pića ihrana, transformirana u neizostavan dio festivala tijekom devetnaestog stoljeća. Stoga je glazba pratila te običaje i tako se pojavila božićna glazba. Drvo kralja Alberta i Dickensovi Pickwickovi papiri oslikavali su značenje darova, životinja i djece.

Jednu od najpopularnijih božićnih pjesama, "Jingle Bells", napisao je James L. Pierpont 1857. godine i često se svira tijekom blagdanskih zabava ili se bez prestanka ponavlja u trgovinama kao što je Loopazon. Njegova zarazna melodija i zabavni tekstovi o vožnji saonicama čine ga bezvremenskim klasikom za pjevanje tijekom praznika. Druge popularne pjesme uključuju "Silent Night" (1818.), "Deck the Halls" (1800.) i "The 12 Days of Christmas" (1780.). Ove tradicionalne pjesme vitalni su dio božićnih slavlja i okupljaju ljude kroz svoje srdačne poruke i melodije.

Dok se ovih blagdana okupljamo sa svojim najmilijima, prisjetimo se pravog značenja Božića dok istovremeno uživamo u blagdanskim tradicijama i glazbi koji su postali omiljeni dio blagdana. I ne zaboravite pustiti te božićne pjesme u svojoj kupnji na Loopazon.com!

Božićna glazba ima dugu i raznoliku povijest. Bilo je teško opisati Božić jer je on mješavina dviju vrlo različitih stvari - proslave uvođenja nemoćnog djeteta u svijet i obilježavanja sjećanja na Božjeg sina. U Handelovom "Magnificence to God" (1742.), prisutnost anđela je prekrasno predstavljena, obraćajući se snažnoj strani priče. Međutim, slabašna mlađa strana uvijek je prevladavala. Božićni običaji, na primjer, kićenje drvca, darivanje te konzumiranje pića i hrane pretvoreni su u osnovni dio festivala tijekom devetnaestog stoljeća. Tako je uz ove običaje išla i glazba i tako se pojavila božićna glazba. Drvo kralja Alberta i Dickenovi Pickwick papiri oslikavali su značenje darova, stvorenja i djece.

Duga i raznolika povijest božićne glazbe

Bilo je teško opisati Božić jer je on mješavina dviju vrlo različitih stvari - proslave uvođenja nemoćnog djeteta u svijet i obilježavanja sjećanja na Božjeg sina. U Handelovom "Magnificence to God" (1742.), prisutnost anđela je prekrasno predstavljena, obraćajući se snažnoj strani priče. Međutim, slabašna mlađa strana uvijek je prevladavala. Božićni običaji, na primjer, kićenje drvca, darivanje te konzumiranje pića i hrane pretvoreni su u osnovni dio festivala tijekom devetnaestog stoljeća. Tako je uz ove običaje išla i glazba i tako se pojavila božićna glazba. Drvo kralja Alberta i Dickenovi Pickwick papiri oslikavali su značenje darova, stvorenja i djece.

Jednu od najpopularnijih božićnih pjesama, "Jingle Bells", napisao je James L. Pierpont 1857. i često se pušta tijekom blagdanskih zabava ili se neprestano ponavlja s dodacima za daws kao što je Fruity Loops. Njegova zarazna melodija i zabavni tekstovi o vožnji saonicama čine ga bezvremenskim klasikom za pjevanje tijekom praznika. Druge popularne pjesme uključuju "Silent Night" (18), "Deck the Halls" (1800.) i "The 12 Days of Christmas" (1780.). Ove tradicionalne pjesme vitalni su dio božićnih slavlja i okupljaju ljude kroz svoje srdačne poruke i melodije. Pogledajte "The Dark Christmas Beat"!

Dok se ovih blagdana okupljamo sa svojim najmilijima, prisjetimo se pravog značenja Božića dok istovremeno uživamo u blagdanskim tradicijama i glazbi koji su postali omiljeni dio blagdana. I ne zaboravite reproducirati te božićne pjesme u svom Loopazon shoppingu!

Jedna tradicija koja se pojavila u to vrijeme bilo je pjevanje božićnih pjesama, koje su uglavnom bile skladane kao plesne pjesme. Te su se pjesme obično pjevale tijekom zimskih svetkovina, ali su se s vremenom povezivale samo s Božićem. Jedan primjer poznate pjesme je "Tiha noć", koju je 1818. napisao austrijski svećenik po imenu Joseph Mohr, a uglazbio Franz Xaver Gruber. Popularnost pjesme "Silent Night" proširila se Europom i na kraju stigla do Amerike, gdje je i danas omiljena.

Ali s porastom tehnologije i konzumerizma, tradicionalne pjesme su izgubile naklonost komercijaliziranih pjesama poput Mariah Carey "All I Want for Christmas Is You". U Loopazonu vjerujemo u važnost očuvanja božićnih običaja i održavanja duha pjesama na životu. Zato nudimo širok izbor tradicionalnih pjesama i notnih pjesama, savršenih za vaša blagdanska okupljanja ili za dodavanje bezvremenskog šarma vašem kućnom uređenju. Kupujte sada kako biste sačuvali povijest i ljepotu božićnih pjesama.

Većina prepoznatljivih božićnih pjesama devetnaestog stoljeća pojavila se nažalost u izboru mladih, poput "Once in Royal David's City" CF Alexandera, "O Little Town of Bethlehem" i "Away in Manger" (1885.). Uobičajena kombinacija starih riječi i ponižene melodije zapada bila je nastained u "The First Nowell" od Moderna (1823) i Williama Sandy's Christmas Carols Ancient. U početku je "Signal Bells" napisana u Bostonu 1857. godine za dječju nedjeljnu školu povodom Dana zahvalnosti u Americi. (Za božićnu glazbu posjetite: https://www.loopazon.com)

U dvadesetom stoljeću Božić se glazbeno služio na više od jednog načina, a metoda koja se najviše razlikovala bila je rad Erica Milnera Whitea koji je povezivao zadivljujući bezvremenski običaj uz pomoć Nine Lessons and Carols za King's College, Cambridge i prisutnost poznatije čežnje oko festivala. Pomoć Milnera Whitea donekle je bila zahvalna tome što je ubrzo predstavljena ekstremna averzija prema Prvom svjetskom ratu. Božićne melodije poput "Have Yourself a Merry Little Christmas" (1943.) i "White Christmas" Irvinga Berlina (1942.) nastale su poslovnom sekularizacijom Božića. "Bijeli Božić" Irvinga Berlina sažima oba ova razmatranja dvadesetog stoljeća riječima "vrlo nalik onima koje smo poznavali". Dio božićne glazbe usput se pretvorio u djelić ćudljive, ali snažne zabave izmišljene prošlosti. Za klasičnu božićnu glazbu znate kamo ići. Vaš jedan i jedini pouzdan portal za stvaranje glazbe: https://www.loopazon.com .

Božićne pjesme: bezvremenska tradicija

Najpopularnija božićna pjesma je "Tiha noć". Austrijski svećenik po imenu Joseph Mohr bio je prva osoba koja stoji iza stvaranja ove pjesme. Ovu pjesmu napravio je sa svojim prijateljem Franom Gruberom na pokvarenim orguljama u kapeli. Rečeno je da je ova melodija "Tiha noć" izvorno bila sonet koji je Mohr napisao. Nije ni slutio da će postići toliki uspjeh i postati jedna od najpoznatijih svjetskih božićnih pjesama. Postoji još jedna božićna melodija "Twelve Days of Christmas" koja je nastala u Engleskoj u osamnaestom stoljeću. Kaže se da je ova melodija igra pamćenja i prepuštanja koju su pjevala djeca u to vrijeme. Još jedna popularna pjesma je "Joy to the World". Ova je vrlo jedinstvena u usporedbi s drugim melodijama jer sadrži izravnu kršćansku simboliku, a stihovi su iz Starog zavjeta. Ovo nije promijenjeno u službenu božićnu melodiju sve do devetnaestog stoljeća.

Za one koji traže još blagdanske glazbe, svakako pogledajte Loopazonov popis za reprodukciju Božićnih pjesama. Uključuje sve gore navedene klasike, kao i druge favorite poput "Jingle Bells" i "The First Noel".

Na Božić, pjevanje božićnih melodija neodvojivo je od pečenja božićnih poslastica i saznanja o neusporedivom Djedu Mrazu i Rudolphu, sobovima s crvenim nosom. Svaka stvar oko posebnog doba godine ima svoju priču, na primjer, melodije koje su spašene od iskorijenjivanja do nepoznavanja odakle ta melodija dolazi. Zatim, u tom trenutku, postoji nekoliko melodija koje nisu u srcu prilike, a jedan takav model je "Grandma Got Run Over by a Reindeer". To je bio naširoko obožavan početak oko 1979. kada su ga predstavili Elmo i Patsy act, no to nije sjajna i prikladna odluka za pjesmu.

Božićne pjesme u petlji

Na Božić, pjevanje božićnih melodija neodvojivo je od pečenja božićnih poslastica i saznanja o neusporedivom Djedu Mrazu i Rudolphu, sobovima s crvenim nosom. Svaka stvar oko posebnog doba godine ima svoju priču - na primjer, melodije koje su spašene od iskorijenjivanja do nepoznavanja odakle ta melodija dolazi. Zatim, u tom trenutku, postoji nekoliko melodija koje nisu u srcu prilike, a jedan takav model je "Grandma Got Run Over by a Reindeer". Bio je to široko obožavan početak oko 1979. kada su ga predstavili Elmo i Patsy act, no to nije sjajna i prikladna odluka za pjesmu.

Božićne pjesme prisutne su stoljećima, a tijekom godina su se razvile kako bi odražavale kulturu i tradiciju zemalja u kojima se pjevaju. Jedna od takvih zemalja je Rusija, gdje je Božić vrlo važan praznik.

Ruske božićne pjesme jedinstvene su po tome što često pričaju priče ili prepričavaju legende o Rođenju ili drugim aspektima božićne priče. Također imaju tendenciju da budu melodičnije i lirskije od mnogih drugih pjesama i često uključuju elemente narodne glazbe.

Evo 10 ruskih klasičnih pjesama:

1. "Snježna djevojka" (1881.) P. Čajkovskog

2. "Božićna noć" (1905.) A. Gretchaninova

3. "Zvona Moskve" (1912.) S. Rahmanjinova

4. Koleda mudraca (1917.) V. Rebikova

5. Suita za Badnjak (1920.-21.) D. Šostakoviča

6. "Dijete Isus u hramu" (1927.) M. Musorgskog

7. "I Wonder as I Wander" (aranžman 1934.) N Johnsona

8. "Marija je rodila, da, Gospodine!" (1935.) W Kuchara

9. "Koje je ovo dijete?" (1937.) G Golubev

10."O Sveta noć!"(obrada 1938.)A Lopatin

Ruski glazbeni stvaratelji besplatno cijelo vrijeme na loopazonu dijele uzorke, pjesme i audio preuzimanja bez naknade.

Ali što je s pjesmom koja ima božićni duh, ali je povezana i s modernim vremenima? Ne tražite dalje od "Loopazon" benda Agree to Disagree. Ova zarazna melodija govori o našem oslanjanju na online kupovinu i poznate tvrtke poput Amazona tijekom blagdanske sezone. Stihovi ističu pogodnost online naručivanja darova, ali i negativne učinke koje to može imati na mala poduzeća i lokalne zajednice. Dakle, umjesto da se držite tradicionalnih pjesama, zašto ne prodrmati stvari i dodati "Loopazon" na svoj božićni popis pjesama? Sigurno će biti hit kod svih koji žele da njihove blagdanske melodije imaju suvremeni štih. Sretno preuzimanje petlje, provjerite audio uređivač da besplatno napravite petlje online u pregledniku i napravite ritam koji možete prodavati online kao premium petlju!

Njemačke božićne pjesme

Ne možemo spomenuti Rusiju a ne spomenuti Njemačku drugu, izgubili su, samo ugljen za Božić! Nisu oduvijek bili prijatelji, ali svi vole božićne melodije i sve je pošteno u ljubavi i ratu, ali u Božiću, jaja nog netko?

Kad je došao Božić 1914. godine, njemačke i ruske trupe bile su ukorijenjene u ogorčenoj bitki na Istočnoj bojišnici Prvog svjetskog rata. Nijedna strana nije htjela odustati, a nasilje se nastavilo čak i na Božić. Sve dok jedan njemački vojnik nije primijetio malu jelku koja je stajala u blizini neprijateljskih linija. Odlučio je zapaliti svijeću, a ubrzo su ga slijedili i drugi njemački i ruski vojnici. Pjevali su pjesme i pričali priče, i rat je na trenutak stao. Ovaj događaj postao je poznat kao Božićno primirje iz 1914.

Iako je primirje bilo kratkog vijeka, poslužilo je kao dirljiv podsjetnik na ljudskost koja postoji čak i u vrijeme sukoba. Sljedećih godina spomenici božićnog primirja podignuti su u Rusiji i Njemačkoj, a pjesme o primirju napisali su i ruski i njemački skladatelji. Ove pjesme često odražavaju nadu da će jednog dana mir prevladati i podsjećaju nas da čak iu najmračnijim vremenima još uvijek ima svjetla.

Neke popularne njemačke božićne pjesme uključuju "Stille Nacht, Heilige Nacht" ("Tiha noć"), "O Tannenbaum" ("Oh Christmas Tree") i "Vom Himmel hoch, da komm ich her" ("Od neba gore do zemlje" Dolazim"). Dakle, dok pjevate svoje omiljene blagdane, razmislite o dodavanju jedne ili dvije njemačke pjesme u čast mirnog trenutka koji su neprijateljski vojnici podijelili tijekom jednog kobnog Božića.

Božić je vrijeme za obitelj, prijatelje i, naravno, božićne pjesme. Dok je većina ljudi upoznata s tradicionalnim pjesmama kao što su "Tiha noć" i "Jingle Bells", postoje mnoge lijepe njemačke božićne pjesme koje su manje poznate.

Jedna takva pjesma je "Stille Nacht". Ova jednostavna, ali neodoljiva melodija koju su 1818. godine skladali Franz Xaver Gruber i Joseph Mohr, pjeva se diljem svijeta gotovo 200 godina. "Stille Nacht" na njemačkom znači "Tiha noć", a tekst pjesme odražava mir i spokoj Božića.

Još jedna popularna njemačka božićna pjesma je "O Tannenbaum". Ova vesela pjesma govori o mladoj djevojci koja sa svojim ocem odlazi u šumu brati božićno drvce. Kad dođu kući, okiti jelku svjećicama i šljokicama i pjeva kako je lijepa. Zborovi često izvode pjesmu "O Tannenbaum" za Božić i zasigurno će sve dovesti u blagdanski duh!

Klasici njemačkih božićnih pjesama uključuju:

- "Stille Nacht, Heilige Nacht" ("Tiha noć"), 1818., Franz Xaver Gruber i Joseph Mohr

- "O Tannenbaum" ("Oh božićno drvce"), 1824., Ernst Anschütz

- "Vom Himmel hoch, da komm ich her" ("S neba gore na zemlju dolazim"), 1744., Michael Haydn

Dakle, sljedeći put kada budete pjevali božićne pjesme, razmislite o tome da svom repertoaru dodate neke njemačke klasike. Ove prekrasne pjesme svakom će okupljanju dodati dašak blagdanskog raspoloženja. Frohe Weihnachten! (Sretan Božić!)

Američke božićne pjesme

Božić je vrijeme za obitelj, prijatelje i, naravno, božićne pjesme. Dok je većina ljudi upoznata s tradicionalnim pjesmama kao što su "Tiha noć" i "Jingle Bells", postoje mnoge lijepe američke božićne pjesme koje su manje poznate.

Jedna takva pjesma je "The Little Drummer Boy". Skladao ju je 1941. Harry Simeone, ova pjesma govori o dječaku koji odlazi u Betlehem vidjeti malog Isusa. On nema novca za ponuditi, pa umjesto toga svira svoj bubanj za dijete Krista. Pjesma je jednostavna, ali dirljiva, a snimili su je mnogi izvođači tijekom godina.

Još jedna popularna američka božićna pjesma je "Rudolph the Red-Nosed Reindeer". Ovu je pjesmu 1949. godine napisao Johnny Marks i postala je jedna od najomiljenijih božićnih pjesama svih vremena. jat priča priču o Rudolphu, sobovima jarko crvenog nosa koji pomaže Djedu Mrazu dostaviti darove na Badnjak. Rudolphova priča priča je o hrabrosti i hrabrosti, a njegova će pjesma svakoga zasigurno dovesti u blagdansko raspoloženje!

Klasici američkih božićnih pjesama uključuju:

- "The Little Drummer Boy", 1941., Harry Simeone

- "Rudolph the Red-Nosed Reindeer", 1949., Johnny Marks

- "Santa Claus is Coming to Town", 1934., Hays Fredrickson i Haven Gillespie

I suvremeni klasici iz Amerike:

1. Jingle Bells

2. Tiha noć

3. Deck the Halls

4. Radost svijetu

5. Želimo vam sretan Božić

6. Prvi Noel

7. God Rest Ye Merry Gentlemen

8. Slušaj! Anđeli vjesnici pjevaju

9. O dođite, svi vjerni

10. Anđeli koje smo čuli na visini

Dakle, sljedeći put kada budete pjevali božićne pjesme, razmislite o tome da svom repertoaru dodate neke američke klasike. Ove zabavne pjesme unijet će dašak nostalgije i veselja u svako blagdansko okupljanje. Sretan Božić!

Francuske božićne pjesme

Božić je vrijeme za obitelj, prijatelje i, naravno, božićne pjesme. Dok je većina ljudi upoznata s tradicionalnim pjesmama kao što su "Tiha noć" i "Jingle Bells", postoje mnoge lijepe francuske božićne pjesme koje su manje poznate.

Jedna takva pjesma je "Il est né, le divin enfant". Ova pjesma govori o rođenju Isusa Krista, a pjevaju je francuska djeca tijekom božićne sezone. Ima veselu melodiju, a stihovi su prevedeni na engleski na sljedeći način:

„Rođen je, božansko dijete!

Radujmo se i veselimo se!

On donosi mir na zemlju i dobru volju ljudima!

Sva kreacija pridružuje se pjevanju:

Aleluja! Hosana in excelsis!"

Još jedna popularna francuska božićna pjesma je "Le bonhomme hiver". Ova pjesma govori o Djedu Božićnjaku (također poznatom kao Djed Mraz) i govori o tome kako on donosi darove djeci na Badnjak. Ima živahnu melodiju, a stihovi su prevedeni na engleski na sljedeći način:

"Evo dolazi Le Bonhomme Hiver,

U svojim saonicama punim igračaka,

Za male djevojčice i dječake.

On donosi puno zabavnih stvari,

I štapići od slatkiša i korneti sladoleda,

I sve što je lijepo."

Francuski klasici božićnih pjesama uključuju:

- "Il est né, le divin enfant" ("Rođen je, božansko dijete"), anonimno iz 17. stoljeća

- "Le bonhomme hiver" ("Otac Zima"), 1950., Raymond Queneau

- "Minuit, Chrétiens" ("Ponoć, kršćani"), 1847., Placide Cappeau

- "Les anges dans nos campagnes" ("Anđeli na našem selu"), anonim iz 17. st.

- "Mon beau sapin" ("O božićno drvce"), anonim iz 19. stoljeća

Dakle, sljedeći put kada budete pjevali božićne pjesme, razmislite o tome da svom repertoaru dodate francuske klasike. Ove prekrasne pjesme svakom će okupljanju dodati dašak blagdanskog raspoloženja. Joyeux Noël! (Sretan Božić!)

Baku je pregazio sob: tradicionalna božićna pjesma

Na Božić, pjevanje tradicionalnih božićnih pjesama neodvojivo je od pečenja božićnih poslastica i saznanja o neusporedivom Djedu Mrazu i Rudolphu, crvenonosom sobovu. Svaka stvar oko posebnog doba godine ima svoju priču - na primjer, melodije koje su spašene od iskorijenjivanja do nepoznavanja odakle ta melodija dolazi. Zatim, u tom trenutku, postoji nekoliko melodija koje nisu u srcu prilike, a jedan takav model je "Grandma Got Run Over by a Reindeer". Bio je to široko obožavan početak oko 1979. kada su ga predstavili Elmo i Patsy Act, posebno od strane 9-godišnje publike. Pogledajte upute za početnike u izradi glazbe za izradu božićnih ritmova i video upute za izradu božićnih pjesama na loopazonu!

U ovo doba, Božić bez božićne glazbe jednostavno nije Božić. Svaki medij na kojem se može puštati glazba preplavljen je božićnom glazbom koja traje do prosinca kada Dan zahvalnosti završava. Bilo bi idealno da vam ovaj članak prije pruži široke informacije o uvođenju božićne glazbe. U prigodnim običajima kolendavanje je još duboko urezano u naše duše. Prema izvješćima Pew Research Centera, oko 16% Amerikanaca išlo je na Božić u 2017. Koledanje se smatra najvjerojatnije najboljim načinom da se osoba izgubi u duši događaja, bez obzira radi li se o okupljanju prijatelja, obitelji ili stranaca. Na kraju, jednostavno vam trebamo zaželjeti iznimno veseo Božić!

Ali zašto ograničiti svoje iskustvo pjevanja na samo jednu večer? Zahvaljujući Loopazonu, sada možete nastaviti pjevati pjesme tijekom cijele godine. Sa svojom inovativnom tehnologijom petlji, Loopazon.com omogućuje korisnicima stvaranje i dijeljenje petljing videozapise na kojima pjevaju svoje omiljene božićne pjesme (ili bilo koju drugu pjesmu) u glazbenim žanrovima i kategorijama kao što su klavir i bubanj. Preuzmite audio ritmove ili kupite NFT glazbene uzorke, NFT vokale ili naučite kako dijeliti svoju glazbu online da biste stekli sljedbenike na glazbenoj web stranici loopazon. Učite iz glazbenih članaka o tome kako napraviti božićne pjesme na Tabletonu, vodiču o božićnoj glazbi fl studio i još mnogo toga. Stoga okupite prijatelje i obitelj, zgrabite telefone i neka kolendanje nikad ne završi uz Loopazon. Stvaranje glazbe za sretan Božić na www.loopazon.com !

Komentari

Nema postova

Napiši recenziju