01/26/2023
by Admin Admin

Looge veebis bänd, reklaamige oma muusikat, ostke kohandatud biite, heliosi ja jagage oma biiti või lugu meiega autoritasuta. Muusikute ja biiditegijate foorumis tehke veebis biite loomiseks koostööd parimate loopitegijatega üle maailma. Püsige end muusikauudistega kursis ja õppige FL Studio videoõpetustest ja ajaveebi artiklitest. Tasuta DAW muusikatarkvara allalaadimine, VST ja instrumendipaketid FL Studio jaoks, Pro Tools, Logic, Ableton ning kuidas kasutada populaarseimat tasuta DAW tarkvara, Fruity Loopi pistikprogramme, MIDI-sid ja palju muud.

Royalty Free Top 10 Loops on Loopazon

Loopazoni 10 parimat tasuta näidissilmust

Muusikaloojana otsite alati uusi helisid ja sämpleid, mida oma kogusse lisada. Loopazonil on tuhandeid autoritasuta muusikatrummisämpleid, edm-i, klaveriloope, vokaali, naiste ja meeste acapellasid ja palju muud, mille on üles laadinud meie muusikapublik, mis koosneb produtsentidest üle maailma. Samuti saate platvormil oma muusikat osta ja müüa NFT, paypali ja muuga. Kohandatud biite ja esmaklassilisi lugusid on võimalik osta, et saaksite seda järgmisel hitirajal kasutada! Postitage oma loopid , hiphopi biitlid , vokaalid või lood autoritasuta allalaadimistena ja koguge oma muusikale jälgijaskonda, hõiskake oma Instagrami, veebisaiti ja suhtlusvõrgustikke, et näha rohkem nähtavat ja kasvada! Loopazon royaoty tasuta muusikaplatvormil leidub igaühele midagi, alates klassikalistest Hip Hopi ja räpi sämplitest kuni rahuliku RNB ja Souli, edm, elektro ja hiphopini. Kuna veebisaidil on üle 10 000 autoritasuta tsükli, võib olla raske teada, kust alustada. Seetõttu oleme koostanud selle Loopazoni 10 parima tasuta näidissilmuse loendi, et saaksite hõlpsalt alustada ja kiiresti leida oma järgmise loo, biidi ja laulu jaoks sobivaima loo.

Loopazon.com on ideaalne sihtkoht muusikategijatele, kes soovivad saada kokkupuudet kogu maailmast. Veebisait on täielikult tõlgitud erinevatesse keeltesse, et produtsendid saaksid hõlpsasti jagada oma helisid erinevat dialekti ja kultuuritaustaga publikuga. Olenemata sellest, kas loote hip-hopi lugusid või EDM-i pauke, pääsete Loopazonis juurde mis tahes keeles sämpleid, loope, biite ja vokaali.

See ei tähenda ainult oma tööd suuremale hulgale inimestele; Loopazon pakub oma kasutajatele ka lisahüvesid. Saate osta kohandatud biite ja esmaklassilisi lugusid ühest kohast, samuti osta ja müüa oma muusikat, kasutades NFT-d, PayPali ja palju muud. Lisaks on saidil saadaval üle 10 000 autoritasuta loopi, nii et saate oma lauludele ainulaadse tekstuuri lisada, ilma et peaksite muretsema autoriõiguste rikkumise pärast.

Kui teete suurepärase loopi või biidi, saate selle hõlpsalt Loopazonis müüa või tasuta alla laadida. Seda tehes saavad produtsendid kokku puutuda kogu maailmast ja jõuda eri keeli kõnelevate vaatajaskondadeni. Lisaks saate Loopazonis oma lugusid tasuta avaldades hankida jälgijaid ja hõlpsalt oma muusikat reklaamida.

Loopazon ei paku mitte ainult proovide ja silmuste jagamise võimalust, vaid pakub ka lisahüvesid, nagu NFT-maksed ja kohandatud rütmid. Kuna saidil on nii palju tasuta sämpleid ja lugusid kõigist muusikažanridest, tantsust, elektrost, dubstepist, hiphopist, räpist, instrumentaalidest ja helipakettidest, leiate täiusliku heli, trummi või vokaali, ilma et peaksite muretsema autoriõiguste rikkumise pärast. Pole tähtis, mis muusikažanri te toodate, olgu see siis hiphop või EDM-i bänner, loopazonist leiate alati parimat autoritasuta muusikat.

Lisaks Loopazonis saadaolevale laiale silmuste ja näidiste valikule on tootjatel võimalik osta ka esmaklassilisi lugusid. Tasulise tsükli üleslaadimine võimaldab kasutajatel lugu ainult ostmiseks kuulata. Nad peavad üleslaadijaga ühendust võtma. Loopazoni lood on professionaalselt toodetud ja kasutusvalmis, et produtsendid ei peaks kulutama aega just õige sämpli või loopi otsimisele enne, kui nad hakkavad oma muusikat looma.

Üldiselt on Loopazon ideaalne sihtkoht muusikategijatele, kes soovivad saada tähelepanu kogu maailmast. Meie autoritasuta muusikakogukonnaga on saadaval suur valik autoritasu tasuta loope ja helinäidiseid tootjatele, kes saavad müüa oma loodud muusikat platvormil NFT Audio Loopi või Paypaliga. Pole ime, miks see platvorm kiiresti kasutusele võetakse. muutumas parimaks kohaks neile, kes soovivad tõsiselt oma tööd teha.

Loopazon on muutnud produtsentide jaoks üle kogu maailma veelgi lihtsamaks koostöö ja lugude loomise – olenemata sellest, mis keelt nad räägivad! Funktsioonide, nagu rakendusesisesed jututoad, abil saavad kasutajad üksteisega reaalajas ühendust võtta, hoides samal ajal oma osad privaatsena, kuni otsustavad, milline lugu avalikustada. Tootjad saavad isegi linkida oma Instagrami profiile või veebisaite oma postitustesse suurema ulatuse ja nähtavuse tagamiseks!

Nii et olenemata sellest, kas olete algaja või kogenud produtsent, kes otsib oma järgmises loos uusi maitseid – Loopazonil on autoritasuta muusikanäidis, mis sobib ideaalselt teie muusikaloomeks. Tohutu valik sämpleid, loope ja biite klassikalistest räpi/hiphopi žanritest kuni tänapäevaste EDM-stiilideniash;on lihtne leida midagi ideaalset oma muusikaprojekti jaoks, olenemata sellest, kus maailmas te oma koduks nimetate.

Kas otsite oma järgmise projekti elavdamiseks tasuta helisilmuste näidiseid? Otsige Loopazonist kaugemale! Meie suurepärane veebisait on koostanud nende saidi 10 parima tasuta näidissilmuse loendi. Need on saidi enim hinnatud ja enim allalaaditud silmused. Olenemata žanrist või stiilist, mida otsite, võite olla kindel, et leiate meie saidilt muusikategijatele midagi sobivat. Õige silmuse, sämpli ja rütmiga käeulatuses pole kunagi olnud lihtsam luua täiuslikku heliteost.

Need 10 parimat kasutustasuta näidist sellel platvormil, mida peaksite saama kasutada oma unistuste raja loomiseks. Ükskõik, kas soovite luua kuumimaid hiphopi, chillhopi, trummi ja bassi ja palju muid žanre – siin leidub igaühele midagi. Kõik need näidislood on meie muusikategijate kogukonna poolt käsitsi valitud kui parimad. Neil on kõikvõimalikud unikaalsed funktsioonid, nagu helitugevdajad ja mitmesugused filtriefektid, mis aitavad igale tootmistarkvarale elu anda.

Loopazoni 10 parimat tasuta muusikanäidist

1. UK DRILL Melody - Jasonbb

https://soundcloud.com/loopazo...

See on minu loodud drill, klaver, meloodia ja loop. Trell loob raja aluse, samas kui klaver toob sisse kaunid meloodiad, et anda sellele meeliülendav tunne. Loop seob kõik kokku ja loob ühtse muusikapala.

2. Detroit Type Loop – audi

https://soundcloud.com/loopazo...

Kuulake seda Detroidi stiilis lugu, mis on loodud analoog- ja digitaalinstrumentide kombinatsiooniga. See rada loodi selleks, et luua energiline õhkkond, mis hoiab sind terve öö ringi.

3. Sweet Amapiano Chord Loop – Jasonbb

https://soundcloud.com/loopazo...

Tutvustame Sweeti, Amapiano akordisilmust! See silmus sobib suurepäraselt teie toodangule ainulaadse ja meeliülendava energia lisamiseks. Nautige selle meloodilise akordikäigu magusaid helisid, mis muudavad elu igale loole. Laadige kohe alla ja lisage oma muusikale juba täna magusust!

4. Trippie Redd X Playboi Carti X Pierre Bourne'i näidis – Jasonbb

https://soundcloud.com/loopazo...

Kuulake seda uut kuuma lugu, kus osalevad Trippie Redd, Playboi Carti ja Pierre Bourne! See meloodiline biit paneb kindlasti pea noogutama ja jalad liikuma. Nautige selle X-Playboi Carti x X-Pierre Bourne'i lavastuse jahedaid hõngu.

5. Akustilise kitarri silmus – Jasonbb

https://soundcloud.com/loopazo...

See on akustilise kitarri loop, mis sobib suurepäraselt videoprojektide taustamuusika jaoks. Sellel on mahe ja rahustav heli, mis loob igasse projekti pingevaba õhkkonna. Nautige seda kvaliteetset heliriba!

6. UK Drill Vocal Sample Loop – päritolu

https://soundcloud.com/loopazo...

See on värske ja ainulaadne UK Drill vokaalinäidis. Sellel on meeldejääv rütm, mis lisab teie segule energiat. Laadige see kvaliteetne näidis alla juba täna ja hakake muusikat tegema!

7. Phonk Synth Type Loop – Beat Loop

https://soundcloud.com/loopazo...

Vaadake seda uut Phonki, Synth-Beat Loopi! Täiuslik segu klassikalisest fonkihelist moodsa süntesaatori rütmi ja loopiga. Valmistuge unustamatule rütmi- ja meloodiareisile!

8. Lähis-Ida meloodia – päritolu

le-eastern-tune?si=7c9e405e30224dd3999b783da3e847ad&utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing">https://soundcloud.com/loopazo...

See on kaunis Lähis-Ida lugu, mis viib teid kaugetesse paikadesse. See on koostatud traditsioonilistest pillidest ja sellel on lummav tunne, mis toob teie päeva lõõgastust ja rahu. Nautige seda rahulikku meloodiat!

9. Vocal UK Ethnic Drill Loop – dicac80850

https://soundcloud.com/loopazo...

Vaadake seda hämmastavat Ühendkuningriigist pärit etnilise hõnguga vokaali. See puurrada sobib suurepäraselt meeleolu loomiseks ja annab teie projektile ainulaadse maitse. Laadige see kohe alla ja lisage oma muusikakogusse!

10. Shawn Mendex X Gunna Type - Largo Music

https://soundcloud.com/loopazo...

Tutvustame Shawn Mendese ja Gunna uusimat koostööd "X-Gunna Type"! See meeldejääv lugu ühendab mõlema artisti erinevad helid, et luua unustamatu bop. Kuulake kohe ja nautige!

Loopazoni 5 parima reitinguga autoritasuta lugu

1. Sage – Afrobeat rada

https://soundcloud.com/loopazo...

Kuulake seda Frequenti uut AfroBeati lugu! See rada sobib suurepäraselt igaks suvepeoks. Valmistuge selle laulu nakatavate rütmidega tantsima ja groovema.

2. Sujuv linnaöö

https://soundcloud.com/loopazo...

Vaadake seda uut Jazz Fuzioni RnB tüüpi lugu! See on segu sujuvast jazzist ja klassikalisest RnB vibratsioonist, mis sobib suurepäraselt iga meeleolu jaoks. Seda ainulaadset žanrite sulamist kuulates eksige heli sisse.

3. Big Dub Steppa

https://soundcloud.com/loopazo...

Kuulake seda kogu Dubstepi muusikapala ja kogege selle võimsat ja energilist heli. See lugu viib teid rännakule läbi bassirohkete biitide, põnevate tilkade ja intensiivsete süntesaatorite sügavuste, mis moodustavad Dubstepi žanri. Valmistu unustamatuks sõiduks!

4. Revelation Full Track

https://soundcloud.com/loopazo...

Kuulake seda lugu, mis on täiuslik segu rokist ja alternatiivmuusikast! See Rock Fusioni alternatiivne lugu pakub teile kindlasti uskumatu muusikaelamuse. Võimsad trummid ja bass täidavad teie ruumi energiaga, samas kui pehmed kitarrimeloodiad pakuvad ainulaadset kontrasti. Nautige seda kütkestavat kunstiteost!

5. Leiti Sound Psychedelic Track

https://soundcloud.com/loopazo...

Võtke ette teekond selle psühhedeelse palaga! See täispikk lugu sisaldab kütkestavat segu kolmest süntesaatorihelidest ja hüpnootilistest bassiliinidest, mis sobivad ideaalselt oma maailma eksimiseks. Laske muusikal end kaasa haarata, kui avastate selle lummavaid meloodiaid ja ainulaadseid helimaastikke.

Laadige Loopazonist alla muusikatarkvara muusika tegemiseks

Loopazoni tarkvara leht pakub tuhandeid tasuta muusikaprogramme ja pistikprogramme, mis aitavad heli tootmist täiustada. Alates virtuaalsetest instrumentidest kuni salvestamise, redigeerimise, miksimise ja masterdamise tööriistadeni – helitarkvara osas on valikuvõimalusi palju. Olenemata sellest, kas olete algaja või kogenud produtsent, FL Studio, Abletoni, Logic Pro ja muude jaoks mõeldud tasuta muusikaprogrammide ja pistikprogrammide suur valik võib pakkuda inspiratsiooni ja tööriistu heli täiustamiseks. Näiteks on olemas sellised efektid nagu reverb, allalaaditavad pillipaketid, virtuaalsed süntesaatorid ainulaadsete helide ja efektide loomiseks; MIDI-sekvenserid lugude korraldamiseks; proovivõtjad erinevatest allikatest pärit proovide segamiseks; trummimasinad löökide programmeerimiseks; ja efektiprotsessorid mis tahes rajale sügavuse ja tekstuuri lisamiseks.

Loopazonil on ka lai valik tasuta pistikprogrammemõeldud kasutamiseks selliste populaarsete DAW-dega nagu Ableton Live, Logic Pro X, Pro Tools, Cubase ja palju muud. Meie muusikaveebisaidil on allalaaditavad failid kõige populaarsemate DAWS-i parimate muusikatarkvarade jaoks, efektipluginad ja tasuta VST-pillid. Need pistikprogrammid ulatuvad kompressorist/limiteritest ekvalaiserite, reverbide, viivituste ja muuni. Need tasuta muusikatööriistad pakuvad uskumatut kontrolli mis tahes loo helimaastiku üle, olles samas uskumatult hõlpsasti kasutatavad ja teevad sellel saidil hostitud tasuta tarkvara abil suurepäraseid lööke. Näiteks on palju EQ-pluginaid, mis võimaldavad intuitiivsete juhtnuppudega täpseid reguleerimisi teha, muutes täiusliku segu kujundamise lihtsaks, ilma et peaksite tehnilistesse seadetesse sukelduma.

Lisaks nendele pistikprogrammide valikutele saate alla laadida näidispakette erinevatest žanritest alates hiphopist ja trapist kuni EDM-i ja ambienteni. Neid sämpleid saab kasutada lugematul hulgal loomingulistel viisidel – alates groovy biitide loomisest kuni lopsakate helimaastike loomiseni – võimaldades produtsentidel viia oma muusikatootmine kaugemale kui kunagi varem. Kuna Loopazoni tarkvaralehel on saadaval nii palju valikuid, on igaühe jaoks midagi saadaval – olenemata sellest, milline on teie oskuste tase või žanri eelistus!

Kas otsite võimalusi oma muusikatootmisoskuste parandamiseks? Otsige kaugemale kui Loopazoni ajaveebi leht! Tuhandete tasuta artiklitega, mis käsitlevad selliseid teemasid nagu muusika tegemine FL Studio pistikprogrammidega, kuidas miksida ja hallata EDM-i lugusid ning palju muud, on ajaveebi leht suurepärane allikas igasuguse oskustasemega produtsentidele. Olenemata sellest, kas olete alles alustamas või olete kogenud tootja, kes soovib oma käsitööd täiustada, on Loopazonil igaühele midagi. Alates kasulikest näpunäidetest konkreetsete tarkvaraprogrammide ja pistikprogrammide kasutamise kohta kuni põhjalike salvestustehnikate õpetusteni – saadaval on palju teavet, mis aitab viia teie loovuse ja helikujunduse järgmisele tasemele. Nii et sukelduge helitootmise maailma Loopazoni suure hulga tasuta ajaveebipostituste abil, näiteks järgmised:


Comments

No posts found

Write a review

FAQ

No FAQ found