Top 13 najpopularnijih digitalnih audio radnih stanica (2023.)

01/31/2023
od strane Admin Admin

Osnovajte bend online, promovirajte svoju glazbu, kupujte prilagođene ritmove, zvučne dijelove i podijelite s nama svoj Beat ili Track kao besplatnu petlju. Surađujte na stvaranju ritmova na mreži s najboljim loop makerima iz cijelog svijeta na Forumu za glazbenike i beat makere. Ostanite u tijeku s Glazbenim vijestima i učite iz FL Studio Video Tutorials i članaka na blogu . Besplatna preuzimanja DAW glazbenog softvera , VST i paketi instrumenata za FL Studio, Pro Tools, Logic, Ableton i kako koristiti najpopularniji besplatni DAW softver, Fruity Loop dodatke, MIDI i još mnogo toga.

Top 13 Best Free Daws of 2023

Postoji mnogo digitalnih audio radnih stanica (DAWS) i može biti teško pratiti sve nove značajke i funkcije koje nude. Ali koje su najpopularnije? U ovom postu na blogu odbrojavat ćemo 13 najpopularnijih DAW-ova prema nedavnoj anketi. Dakle, ako tražite novi DAW ili samo želite vidjeti što postoji, čitajte dalje!

Ovaj članak odbrojavat će 13 najpopularnijih digitalnih audio radnih stanica koje naši korisnici koriste na Loopazonu. Pružit će pregled svakog DAW-a, s detaljima njihovih značajki i funkcionalnosti, tako da čitatelji mogu donijeti informirane odluke o tome koji je najbolji za njihove potrebe.

Dat ćemo kratak pregled 13 najpopularnijih digitalnih audio radnih stanica (DAW) uključujući FL Studio, Reason 10, Propellerhead Reason Lite 9, Ableton Live i Logic Pro X s kojima naši korisnici rade besplatne petlje . Ističe njihove ključne značajke kao što su intuitivno korisničko sučelje, knjižnice zvukova i upute za brzo učenje. Članak također objašnjava upotrebu svakog DAW-a i predlaže koji je najprikladniji ovisno o vašim svrhama kao što je produciranje zapisa profesionalnog zvuka ili samo zabava u stvaranju glazbe. S detaljnim informacijama o ovim moćnim alatima i prijedlozima loopazona za besplatni softver, efekte i dodatke za instrumente, ovaj članak može ponuditi ambicioznim producentima svih razina. Možete pronaći najpopularnije dodatke za besplatno preuzimanje na stranici softvera i svakako provjerite ostale članke kao što su Top 9 Ableton Live Effect Plugins , Najbolji mrežni alati za stvaranje glazbe i više na glazbenom blogu .

Ovi DAW-ovi su industrijski standard za glazbenu produkciju i korišteni su za stvaranje nekih od najvećih hitova u popu, rocku, hip-hopu, EDM-u i više!

1. Avid Pro Alati

2. Apple Logic Pro X

3. Ableton uživo

4. Steinberg Cubase

5. Presonus Studio One

6. Cakewalk od BandLaba

7. FL Studio

8. Pro Alati

9. GarageBand

10. Žetelac

11. Cubase

12. Reason Studios Reason 10

13. Propellerhead Reason Lite 9


1. Avid Pro Alati

Avid Pro Tools već je dugo jedna od najpopularnijih digitalnih audio radnih stanica (DAW) među audio inženjerima, producentima i skladateljima glazbe. Sa svojom pristupačnošću i širokim rasponom značajki, nije teško shvatiti zašto Avid Pro Tools ostaje jedan od vodećih kandidata za DAWS. Korisnicima omogućuje jednostavno uređivanje vokalnih/instrumentalnih snimki za nedovršenu pjesmu ili potpuno dorađenu kombinaciju. Osim toga, Avid Pro Tools je nevjerojatno koristan za MIDI produkciju, omogućujući vam da kreirate prilagođene uzorke u trenu. Njegova prilagodljivost na više platformi čini ga nepobjedivim u svijetu digitalnih audio programa za radne stanice.

Avid Pro Tools je digitalna audio radna stanica (DAW) koja postoji desetljećima i još uvijek je jedan od 13 najpopularnijih DAW-ova dostupnih danas. Dugo se koristi u profesionalnim studijima za stvaranje glazbe i nudi moćnu kombinaciju alata za uređivanje, midi mogućnosti i ugrađenih efekata, instrumenata i dodataka koji vam pomažu stvoriti savršenu pjesmu. Sa svojim intuitivnim korisničkim sučeljem i izvrsnom korisničkom podrškom, nije ni čudo zašto Avid Pro Tools ostaje jedan od najpopularnijih DAW-ova na današnjem tržištu. Bilo da ste novi u produkciji ili steiskusni profesionalac, ne može se poreći da vam Avid Pro Tools može pomoći da postignete svoj zvuk.

Avid Pro Tools je digitalna audio radna stanica (DAW) koju je razvio i objavio Avid Technology. To je jedan od najčešće korištenih DAW-ova u industriji glazbene produkcije, s milijunima korisnika diljem svijeta. Sa svojim snažnim značajkama, intuitivnim tijekom rada i vrhunskom kvalitetom zvuka, Pro Tools je postao bitan alat za profesionalne glazbene producente i inženjere. Najnovija verzija Pro Tools uključuje napredne alate za miksanje, virtualne instrumente i dodatke za efekte koji pomažu u stvaranju mikseva profesionalnog zvuka brzo i jednostavno. Osim toga, nudi opsežne mogućnosti suradnje tako da glazbenici mogu daljinski surađivati na projektima s bilo kojeg mjesta u svijetu. Bilo da ste iskusni producent ili tek počinjete s glazbenom produkcijom, Avid Pro Tools ima za svakoga ponešto!


2. Apple Logic Pro X

Apple Logic Pro X jedna je od najpopularnijih digitalnih audio radnih stanica (DAW) među profesionalnim glazbenim producentima, inženjerima i skladateljima. Ima dugu povijest pružanja svojim korisnicima moćnih alata, sučelja koje je lako naučiti i opsežne knjižnice virtualnih instrumenata. Paket također dolazi s impresivnim nizom inovativnih značajki kao što su intuitivni sekvenceri koraka, moćne mogućnosti uređivanja MIDI-a i inteligentni pomoćnici koji pomažu ubrzati proces audio produkcije. S toliko korisnih značajki dostupnih na dohvat ruke, nije ni čudo što je Logic Pro X našao svoje mjesto među 10 najboljih DAW-ova u svijetu danas.

Nudi širok raspon značajki i funkcionalnosti koje ga čine idealnim izborom za glazbene producente, inženjere zvuka i druge audio profesionalce. Sa svojim intuitivnim korisničkim sučeljem i snažnim alatima, Logic Pro X olakšava stvaranje snimaka profesionalne kvalitete uz minimalan napor. Također se može pohvaliti robusnom bibliotekom virtualnih instrumenata i dodataka za efekte, kao i podrškom za MIDI kontrolere, što ga čini izvrsnim sveobuhvatnim rješenjem za svakoga tko se ozbiljno želi posvetiti snimanju svoje glazbe.


3. Ableton uživo

Ako se ozbiljno bavite snimanjem i produkcijom glazbe, onda bi Ableton Live trebao biti na vrhu vašeg popisa. Ova digitalna audio radna stanica (DAW) dolazi s više značajki koje je čine savršenim izborom za kreativnu glazbenu produkciju. Ableton Live nudi fleksibilan tijek rada koji producentima omogućuje slobodno kretanje između glazbenih komponenti, što olakšava brzo oblikovanje ideja u cjelovite skladbe. Osim toga, pun je korisnih alata kao što su stalak za bubnjeve i podrška za Max for Live uređaje koji vašem miksu dodaju svestranost i dodatne zvučne mogućnosti. Nije ni čudo zašto se toliko profesionalaca i hobista oslanja na Ableton Live u ostvarenju svojih glazbenih snova.

Ableton Live je moćna digitalna audio radna stanica (DAW) koja se godinama široko koristi u industriji glazbene produkcije. Jednostavan je za korištenje, ali nudi širok raspon značajki koje ga čine popularnim među početnicima i profesionalcima. Njegovo intuitivno korisničko sučelje, ugrađeni instrumenti i efekti te midi mogućnosti olakšavaju stvaranje glazbe dok vam značajka automatskog mapiranja omogućuje brzo pokretanje i rad s željenim tijek rada. Ableton Live također dolazi s uputama tako da možete brzo i jednostavno naučiti kako koristiti ovaj moćni DAW. S toliko snage ispod haube, Ableton Live je neophodan za mnoge producente.

Ableton Live jedna je od najpopularnijih digitalnih audio radnih stanica (DAW) na današnjem tržištu. Koriste ga i profesionalci i hobisti, a nudi širok raspon značajki i alata koji korisnicima pomažu u stvaranju nevjerojatne glazbe. Sa svojim intuitivnim korisničkim sučeljem i snažnim zvučnim pogonom, Ableton Live pruža neusporedivo iskustvo za brzo i jednostavno stvaranje zapisa visoke kvalitete. Bilo da želite stvarati ritmove, snimati vokale ili svirati instrumente uživo, Ableton Live vam može pomoći u svemu!


4. Steinberg Cubase

Steinberg Cubase nevjerojatno je popularna digitalna audio radna stanica (DAW) među producentima i glazbenicima. Ima mnoge korisne značajke koje pomažu u postizanju glazbenog savršenstva, kao što su napredni alati za snimanje više zapisa, uređivanje, miksanje i mastering. Cubase također ima niz virtualnih instrumenata koji se mogu koristiti za stvaranje novih zvukova i ritmova. Njegov intuitivanSučelje čini stvaranje glazbe s njim prilično jednostavnim. Moguće je čak i preslušati petlje u stvarnom vremenu bez čekanja da se prvo učitaju s diska. Sve ove značajke u kombinaciji daju Steinberg Cubase prednost nad ostalim DAW-ovima, čineći ga jednim od 13 najpopularnijih DAW-ova koji su danas dostupni.

Steinberg Cubase jedna je od najčešće korištenih digitalnih audio radnih stanica, i to s dobrim razlogom. Snažan je, ali jednostavan za korištenje, sa širokim rasponom značajki i funkcionalnosti koje ga čine prikladnim i za profesionalnu glazbenu produkciju i za kućne projekte snimanja. Njegovo intuitivno korisničko sučelje omogućuje korisnicima da se brzo upoznaju s brojnim funkcijama. Osim toga, Steinberg Cubase također nudi izvrsne mogućnosti podrške putem svoje web stranice, kao i resurse trećih strana kao što su forumi i vodiči. Sve u svemu, Steinberg Cubase izvrstan je izbor za svakog glazbenog producenta ili inženjera koji traži pouzdan DAW.


5. Presonus Studio One

S robusnim skupom značajki i kompatibilnošću sa svim popularnim dodacima, Presonus Studio One jedna je od najpopularnijih digitalnih audio radnih stanica (DAW) u prošlom desetljeću. U svojim brojnim verzijama, Studio One je dodao moćne alate za uređivanje i intuitivno korisničko sučelje koje stvaranje glazbe čini lakšim nego ikad prije. Može se pohvaliti podrškom za više od 25 audio formata, uključujući MIDI i VSTi, omogućujući korisnicima da s lakoćom snimaju i miksaju bilo što, od demo snimaka s jednom pjesmom do raskošnih višekanalnih projekata. Kreativni producenti iskoristili su njegovu široku paletu efekata i instrumenata kako bi izradili vlastitu zvučnu paletu i svladali svoje pjesme brže nego bilo koji drugi DAW. Bez obzira na to jeste li tek počeli ili ste iskusni profesionalac, Studio One ima sve alate koji su vam potrebni da napravite ubojite snimke od vrha do dna.

Presonus Studio One moćna je i intuitivna digitalna audio radna stanica (DAW) koja pruža okruženje jednostavno za korištenje za snimanje, uređivanje, miksanje, mastering i produkciju glazbe. Nudi jedinstvenu kombinaciju profesionalnih alata i značajki u kombinaciji s intuitivnim korisničkim sučeljem što ga čini idealnim za korisnike početnike kao i za iskusne profesionalce. Sa svojim naprednim mogućnostima tijeka rada, Presonus Studio One može vam pomoći da podignete svoje snimke na višu razinu. Bilo da želite stvarati zapanjujuće mikseve ili snimati složene aranžmane, ovaj DAW ima sve što vam je potrebno da oživite svoje kreativne ideje.


6. Cakewalk od BandLaba

Cakewalk tvrtke BandLab zauzima jedinstveno mjesto među Top 10 najpopularnijih digitalnih audio radnih stanica (DAWS). Postoji već desetljećima, a nedavno ga je kupio BandLab, tvrtka za glazbenu tehnologiju. S ovom akvizicijom dolazi obnovljena dostupnost i pristupačnost moćnog alata za uređivanje zvuka—što ga čini jednim od najboljih izbora za uređivanje digitalnog zvuka po nenadmašnoj cijeni. Ovaj DAWS nudi nevjerojatno intuitivno korisničko sučelje, mnoštvo ugrađenih efekata i vodiča, pa čak i značajku automatskog miksanja koja miksanje čini mnogo lakšim. S tolikom vrijednošću ispod 100 USD, Cakewalk tvrtke Bandlab brzo je postao jedan od najpopularnijih DAWS dostupnih na tržištu danas.

Cakewalk tvrtke BandLab moćan je softver za glazbenu produkciju jednostavan za korištenje. Nudi intuitivno sučelje s potpunom kontrolom nad svakim aspektom kreativnog procesa, omogućujući vam da napravite snimke profesionalne kvalitete izravno s vašeg računala. Sa svojom podrškom za audio snimanje, MIDI sekvenciranje, virtualne instrumente, alate za miksanje i mastering, kao i biblioteku uzoraka i efekata, Cakewalk by BandLab pruža sve alate potrebne za proizvodnju glazbe odličnog zvuka. Bilo da želite snimati nastupe uživo ili skladati originalne pjesme u studiju, Cakewalk by BandLab ima sve što vam je potrebno da to ostvarite.


7. FL Studio

FL Studio jedna je od najčešće korištenih digitalnih audio radnih stanica (DAW) na današnjem tržištu. Visoko je cijenjen zbog svog intuitivnog korisničkog sučelja i moćnih značajki koje ga čine odličnim izborom kako za početnike u glazbenoj produkciji tako i za profesionalce. Njegov integrirani sekvencer koraka čini kreiranje ritmova i melodija brzim i lakim, dok njegov uređivač Piano Roll omogućuje stvaranje složenih progresija akorda s lakoćom. Osim toga, FL Studio dolazi prepun tona efekata, instrumenata i dodataka koji će vam pomoći da napravite svoj zvuk. Uz toliko snage ispod haube, nije ni čudo zašto FL Studio nastavlja biti jedan od 10 najboljih DAW-ova iz godine u godinu.

FL Studio (ranije poznat kao FruityLoops) moćna je digitalna audio radna stanica koja korisnicima omogućuje stvaranje i miksanje glazbe s lakoćom. Postoji od 1998. godine, što ga čini jednom od najdugovječnijih digitalnih audio radnih stanica dostupnih danas. Sa svojim intuitivnim korisničkim sučeljem i opsežnim nizom značajki, FL Studio je idealan izbor za početnike i iskusne producente. Od snimanja do masteringa, FL Studio nudi sve što vam je potrebno za stvaranje zapisa profesionalnog zvuka u tren oka. Bilo da tek počinjete ili ste iskusan profesionalac u potrazi za kreativnom inspiracijom, FL Studio vam može pomoći podići vaše vještine glazbene produkcije na višu razinu.


8. Pro Alati

Pro Tools jedna je od najpopularnijih digitalnih audio radnih stanica (DAW) u industriji glazbene produkcije. Profesionalci ga često koriste za proizvodnju glazbe visoke kvalitete i nudi širok raspon značajki po kojima se ističe od ostalih DAW-ova. Njegovi moćni alati za uređivanje i midi mogućnosti olakšavaju stvaranje pjesama, dok vam ugrađeni efekti, instrumenti i dodaci pomažu u stvaranju zvuka s lakoćom. Za one koji su novi u Pro Tools, postoje vodiči i resursi za početak kako biste mogli brzo naučiti kako koristiti ovaj moćni DAW.

Pro Tools je digitalna audio radna stanica (DAW) koju je razvila tvrtka Avid Technology za profesionalnu glazbenu produkciju, uređivanje zvuka i miksanje zvuka. Nudi niz snažnih alata koji pomažu glazbenicima i producentima da s lakoćom snimaju, uređuju, miksaju i svladavaju svoje pjesme. Pro Tools također korisnicima omogućuje pristup virtualnim instrumentima i dodacima za efekte koji se mogu koristiti u kombinaciji s ugrađenim značajkama softvera. Sa svojim intuitivnim korisničkim sučeljem, Pro Tools čak i početnicima olakšava stvaranje zapanjujućih zvukova bez potrebe za učenjem kompliciranih naredbi ili svladavanjem složenih postupaka. Bilo da tek započinjete svoje putovanje u svijet glazbene produkcije ili ste iskusni profesionalac koji traži savršen skup alata, Pro Tools ima ponešto za svakoga.

9. GarageBand

GarageBand je popularna digitalna audio radna stanica (DAW) koju podjednako koriste i profesionalci i glazbenici amateri. Njegovo intuitivno korisničko sučelje čini brzo i jednostavno pokretanje i rad s ovim moćnim DAW-om, dok njegovi ugrađeni instrumenti i efekti, MIDI mogućnosti i značajka automatskog mapiranja čine stvaranje glazbe zabavnim. Dodatno, GarageBand sadrži biblioteku zvukova koji su savršeni za brzo stvaranje savršene pjesme. Uz toliko snage ispod haube, nije ni čudo zašto GarageBand iz godine u godinu ostaje jedan od najpopularnijih DAW-ova.

GarageBand je nevjerojatno moćna digitalna audio radna stanica koju je stvorio Apple Inc. Korisnicima omogućuje snimanje, skladanje i proizvodnju glazbe ili podcasta s lakoćom. Uz veliku kolekciju petlji i virtualnih instrumenata, stvaranje glazbe čini dostupnim svima bez obzira na razinu iskustva. Osim toga, njegovo intuitivno korisničko sučelje čini proces ugodnim, ali i edukativnim. Bilo da želite napraviti ritmove za svoj mixtape ili stvoriti podcast od nule, GarageBand ima sve što vam je potrebno da odmah započnete svoj audio projekt!


10. Žetelac

Reaper je nevjerojatno svestrana digitalna audio radna stanica (DAW) koja nudi širok raspon značajki po pristupačnoj cijeni. Njegova niska krivulja učenja i intuitivno korisničko sučelje čine ga odličnim i za početnike i za profesionalce. Uz to, moćni alati za uređivanje, midi mogućnosti, ugrađeni instrumenti i efekti te značajka automatskog mapiranja olakšavaju stvaranje složenih zapisa. Reaper također dolazi s uputama tako da možete brzo naučiti kako koristiti ovaj moćni DAW. Sa svojom izvrsnom korisničkom podrškom i pristupačnom cijenom, Reaper je jedan od najboljih alata za ambiciozne glazbene producente, početnike i profesionalce.

Reaper je moćna digitalna audio radna stanica (DAW) koja je postala glavni izbor za mnoge profesionalne glazbene producente i inženjere zvuka. Nudi intuitivno korisničko sučelje, opsežne mogućnosti miksanja, napredne alate za uređivanje i podršku za širok raspon dodataka. Reaper korisnicima omogućuje jednostavno miksanje više pjesama i stvaranje složenih aranžmana u nekoliko minuta. SMogućnost rada na Mac i PC računalima, Reaper pruža glazbenicima pouzdanu platformu za snimanje njihovih projekata. Od početnika do profesionalaca, Reaperova fleksibilnost čini ga savršenim DAW-om za bilo koji projekt glazbene produkcije.


11. Cubase

Cubase je popularna digitalna audio radna stanica (DAW) koju glazbenici koriste dugi niz godina. Nudi širok raspon značajki po kojima se izdvaja od ostalih DAW-ova. Njegovi snažni alati za uređivanje i midi mogućnosti omogućuju korisnicima stvaranje složenih pjesama, a ugrađeni instrumenti i efekti čine stvaranje glazbe jednostavnim. Cubase sadrži biblioteku zvukova koja vam pomaže da brzo pronađete savršen zvuk za svoju pjesmu. Uz toliko snage ispod haube, nije ni čudo zašto Cubase ostaje jedan od najpopularnijih DAW-ova danas.

Cubase je popularna digitalna audio radna stanica (DAW) koju koriste glazbeni producenti, inženjeri zvuka i glazbenici diljem svijeta. To je sve-u-jednom rješenje za snimanje, miksanje, uređivanje i mastering audio zapisa. Sa svojim snažnim alatima i sučeljem prilagođenim korisniku, Cubase olakšava stvaranje zapisa profesionalnog zvuka. Bilo da želite snimiti vokale ili instrumente od nule ili spojiti postojeće pjesme zajedno u nešto novo, Cubase ima značajke potrebne za brzo i učinkovito obavljanje posla. Od intuitivnih funkcija uređivanja kao što su rastezanje vremena i pomicanje visine do naprednih mogućnosti automatizacije kao što je mapiranje tempa i kompresija bočnog lanca, Cubase nudi opsežan skup značajki koje pomažu da vaše glazbene ideje ožive.


12. Reason Studios Reason 10

Reason Studios Reason 10 je najnovija verzija ove popularne digitalne audio radne stanice (DAW). Nudi širok raspon značajki koje ga čine izvrsnim i za profesionalce i za amatere. Njegovi moćni alati za uređivanje, ugrađeni instrumenti i efekti, midi mogućnosti i značajka automatskog mapiranja olakšavaju stvaranje složenih pjesama, dok vam biblioteka zvukova pomaže da brzo pronađete svoj savršeni zvuk. Uz to, Reason 10 dolazi prepun udžbenika tako da možete brzo i jednostavno naučiti kako koristiti ovaj moćni DAW. Sa svojom izuzetnom korisničkom podrškom i dostupnošću, Reason 10 izvrstan je izbor za ambiciozne glazbene producente.

Reason Studios Reason 10 moćan je softver za glazbenu produkciju koji korisnicima omogućuje stvaranje, miksanje i masteriranje zapisa visoke kvalitete. Sadrži intuitivno korisničko sučelje s preko 4500 zvukova i instrumenata, kao i niz profesionalnih efekata za miksanje i mastering. Uz njegovu funkciju povlačenja i ispuštanja, korisnici mogu jednostavno sastaviti ritmove i melodije u nekoliko minuta. Uz to, Reason 10 također nudi podršku za vanjske audio dodatke kao što su VST (Virtual Studio Technology), dajući producentima pristup još kreativnijim mogućnostima. Bilo da ste početnik ili iskusan producent koji želi podići svoj zvuk na višu razinu, Reason 10 ima sve što vam treba!


13. Propellerhead Reason Lite 9

Propellerhead Reason Lite 9 popularna je početna digitalna audio radna stanica (DAW). Nudi osnovne značajke koje ga čine izvrsnim za početnike. Njegovo intuitivno korisničko sučelje čini početak i rad s ovim moćnim DAW brzim i lakim, dok njegovi ugrađeni instrumenti i efekti, MIDI mogućnosti i značajka automatskog mapiranja čine stvaranje glazbe zabavnim. Dodatno, Propellerhead Reason Lite 9 dolazi prepun udžbenika tako da možete brzo i jednostavno naučiti kako koristiti ovaj moćni DAW. Sa svojom pristupačnom cijenom, Propellerhead Reason Lite 9 idealan je izbor za glazbenike početničke razine koji žele okušati svoje noge u svijetu digitalne audio produkcije.

Propellerhead Reason Lite 9 moćan je i svestran softver za stvaranje glazbe dizajniran da korisnicima pruži slobodu stvaranja vlastitih jedinstvenih zvukova. Uz značajke jednostavne za korištenje, intuitivni tijek rada i mogućnosti obrade zvuka visoke kvalitete, Propellerhead Reason Lite 9 pruža ambicioznim glazbenicima izvrsnu platformu za proizvodnju zapisa profesionalnog zvuka. Softver dolazi s opsežnom bibliotekom instrumenata i efekata, kao i ugrađenim sekvencerom koji korisnicima omogućuje da brzo aranžiraju svoje skladbe kako god žele. Dodatno, Propellerhead Reason Lite 9 podržava MIDI upravljačke uređaje kao što suklavijature i jastučići za bubnjeve tako da možete jednostavno snimiti svoje izvedbe izravno u program. Bilo da želite profesionalno skladati ili se samo želite zabaviti stvarajući glazbu na svom računalu, Propellerhead Reason Lite 9 pružit će vam sve potrebne alate za podizanje vaših vještina produkcije zvuka na viši nivo.

Ako tražite dobru digitalnu audio radnu stanicu, nadamo se da vam je ovaj popis pomogao da se uputite. svi ovi DAWS-ovi su popularni s razlogom i svaki nudi nešto jedinstveno. Istražite svaki od njih i vidite koji najbolje odgovara vašim potrebama. Ne postoji savršen DAW, ali definitivno postoji onaj koji je savršen za VAS. Obavezno provjerite stranicu softvera na loopazonu za besplatni softver, efekte, dodatke za instrumente i zvučne pakete!

Komentari

Nema postova

Napiši recenziju

FAQ

No FAQ found