01/26/2023
od strane Admin Admin

Формирајте бенд на мрежи, промовишете своју музику, купујте прилагођене ритмове, звучне делове и делите свој Беат или Трацк као бесплатну петљу са нама. Сарађујте да правите ритмове онлајн са најбољим креаторима лооп-а из целог света на Форуму за музичаре и креаторе битова. Будите у току са музичким новостима и учите из видео туторијала ФЛ Студио и чланака на блогу . Бесплатна преузимања ДАВ музичког софтвера , ВСТ и пакети инструмената за ФЛ Студио, Про Тоолс, Логиц, Аблетон и како да користите најпопуларнији бесплатни ДАВ софтвер, Фруити Лооп додатке, МИДИ и још много тога.

Royalty Free Top 10 Loops on Loopazon

Топ 10 најбољих бесплатних узорака петљи на Лоопазону

Као стваралац музике, увек сте у потрази за новим звуцима и узорцима које ћете додати својој колекцији. Лоопазон има хиљаде бесплатних музичких семплова бубњева, едм-а, клавирских лоопова, вокала, женских и мушких акапела и још много тога, које је поставила наша музичка публика произвођача из целог света. Такође можете да купујете и продајете своју музику на платформи уз НФТ, паипал и још много тога. Прилагођени ритмови и премијум нумере су доступни за куповину да бисте их користили у следећој хит нумери! Објављујте своје лоопове , хип хоп ритмове , вокале или нумере као бесплатне преузимања и стекните пратиоце за своју музику, узвикујте свој инстаграм, веб локацију и друштвене мреже за већу изложеност и раст! Од класичних хип-хоп и реп семплова до опуштених РНБ и соула, едм-а, електро и хип-хопа, овде има понешто за свакога на бесплатној музичкој платформи лоопазон роиаоти. Са преко 10.000 бесплатних петљи на веб локацији, може бити тешко знати одакле почети. Зато смо саставили ову листу од 10 најбољих бесплатних семплова на Лоопазону, тако да можете лако да започнете и брзо пронађете савршену петљу за своју следећу нумеру, ритам и песму.

Лоопазон.цом је савршена дестинација за музичке ствараоце који желе да се изложе из целог света. Веб страница је у потпуности преведена на различите језике тако да продуценти могу лако да поделе своје звукове са публиком која говори различите дијалекте и културну позадину. Без обзира да ли стварате хип хоп мелодије или ЕДМ бенџере, моћи ћете да приступите семпловима, лооповима, ритмовима и вокалима на било ком језику на Лоопазону.

Не ради се само о томе да свој рад изложите већем броју људи; Лоопазон такође нуди додатне погодности за своје кориснике. Можете купити прилагођене ритмове и премијум нумере на једном месту, као и да купујете и продајете своју музику користећи НФТ, ПаиПал и још много тога. Осим тога, на сајту је доступно преко 10.000 бесплатних петљи тако да можете додати јединствену текстуру својим песмама без бриге о кршењу ауторских права.

Ако направите сјајан лооп или ритам, можете га лако продати на Лоопазону или га пустити као бесплатно преузимање. На тај начин, продуценти ће моћи да се упознају из целог света и допру до публике која говори различите језике. Штавише, бесплатним објављивањем својих нумера на Лоопазону, можете придобити пратиоце и са лакоћом промовисати своју музику.

Не само да Лоопазон нуди могућност дељења узорака и петљи, већ пружа и додатне погодности као што су НФТ плаћања и прилагођени ритмови. Са толико бесплатних узорака и ритмова нумера свих музичких жанрова, денса, електро, дубстепа, хип хопа, репа, инструментала и звучних пакета на сајту, можете пронаћи савршен звук, бубањ или вокал, без бриге о кршењу ауторских права. Без обзира који жанр музике производите, било да се ради о хип хоп или ЕДМ бендерима, увек ће се наћи најбоља бесплатна музика на лоопазону.

Поред широког избора петљи и семплова доступних на Лоопазону, произвођачи такође могу да купе врхунске нумере. Отпремање премиум петље омогућава корисницима само да слушају песму да би купили, морају да контактирају отпремаоца. Песме на Лоопазону су професионално произведене и спремне за рад, тако да продуценти не морају да троше време тражећи прави семпл или петљу пре него што почну да стварају сопствену музику.

Све у свему, Лоопазон је идеална дестинација за музичке ствараоце који желе да буду примећени из целог света. Са нашом бесплатном музичком заједницом, велики избор бесплатних петљи и аудио узорака је доступан за продуценте који могу да изаберу да продају своју креирану музику на платформи као НФТ Аудио Лооп или на продају преко Паипал-а, није ни чудо зашто је ова платформа брзо постајући место за оне који озбиљно желе да ураде свој посао.

Лоопазон је још олакшао продуцентима широм света да сарађују и стварају песме заједно - без обзира који језик говоре! Са функцијама као што су собе за ћаскање у апликацији, корисници могу да се повежу једни са другима у реалном времену, док и даље држе своје делове приватним док не одлуче која нумера треба да буде јавна. Произвођачи могу чак да повежу своје Инстаграм профиле или веб локације у оквиру својих објава за већи досег и изложеност!

Дакле, без обзира да ли сте почетник или искусан продуцент који тражи неке нове укусе у својој следећој нумери—Лоопазон има бесплатне узорке музике која је савршена за ваше музичко стварање. Са огромним избором семплова, лоопова и битова од класичних жанрова репа/хип хопа све до модерних ЕДМ стилова &мдасх; лако је пронаћи нешто савршено за свој музички пројекат без обзира где у свету зовете дом.

Тражите бесплатне узорке аудио петљи да оживите свој следећи пројекат? Не тражите даље од Лоопазона! Наша сјајна веб локација саставила је листу 10 најбољих бесплатних узорака петљи на њиховој веб локацији, ово су најбоље оцењене и најчешће преузимане петље на сајту. Без обзира на жанр или стил који тражите, можете бити сигурни да ћете на нашем сајту пронаћи нешто прикладно за музичке ствараоце. Уз прави лооп, семпл и ритам на дохват руке, никада није било лакше створити савршени аудио рад.

Ових 10 најбољих бесплатних узорака на овој платформи које бисте требали моћи да користите да направите стазу својих снова. Било да сте у томе да креирате неке од најтоплијих хип хопа, чилихопа, друм анд басс и многих других жанрова - овде има понешто за свакога. Све ове узорке петље је ручно одабрала наша заједница музичких стваралаца као најбоље. Долазе са свим врстама јединствених функција као што су појачивачи звука и низ ефеката филтера који помажу да оживите било који производни софтвер.

Топ 10 бесплатних музичких узорака на Лоопазону

1. УК ДРИЛЛ Мелоди - Јасонбб

хттпс://соундцлоуд.цом/лоопазо...

Ово је бушилица, клавир, мелодија и петља коју сам направио. Бушилица пружа основу за нумеру, док клавир доноси неке прелепе мелодије које јој дају осећај који подиже. Петља повезује све заједно и ствара кохезивно музичко дело.

2. Детроит Тип Лооп - ауди

хттпс://соундцлоуд.цом/лоопазо...

Слушајте ову петљу у стилу Детроита креирану комбинацијом аналогних и дигиталних инструмената. Ова нумера је осмишљена да створи енергичну атмосферу која ће вас држати у ритму целе ноћи.

3. Свеет Амапиано Цхорд Лооп - Јасонбб

хттпс://соундцлоуд.цом/лоопазо...

Представљамо Свеет, петљу акорда Амапиано! Ова петља је савршена за додавање јединствене и подстицајне енергије вашој производњи. Уживајте у слатким звуцима ове мелодичне прогресије акорда која ће оживети сваку нумеру. Преузмите сада и додајте мало слаткоће својој музици данас!

4. Триппие Редд Кс Плаибои Царти Кс Пиерре Боурне Сампле - Јасонбб

хттпс://соундцлоуд.цом/лоопазо...

Слушајте ову врућу нову нумеру са Трипи Редом, Плаибои Цартијем и Пиерре Боурнеом! Овај мелодични ритам ће вам сигурно климати главом и покретати стопала. Уживајте у хладним вибрацијама ове продукције Кс-Плаибои Царти к Кс-Пиерре Боурне.

5. Петља акустичне гитаре - Јасонбб

хттпс://соундцлоуд.цом/лоопазо...

Ово је акустична гитарска петља савршена за музику у позадини у видео пројектима. Има благ и умирујући звук који ће донети опуштену атмосферу у било који пројекат. Уживајте у овој висококвалитетној аудио нумери!

6. УК Дрилл Воцал Сампле Лооп - Оригин

хттпс://соундцлоуд.цом/лоопазо...

Ово је свеж и јединствен УК Дрилл вокални узорк петље. Има привлачан ритам који ће додати мало енергије вашој мешавини. Преузмите овај висококвалитетни узорак данас и почните да правите музику!

7. Пхонк Синтх Типе Лооп - Беат Лооп

хттпс://соундцлоуд.цом/лоопазо...

Погледајте ову нову Пхонк, Синтх-Беат петљу! Савршена мешавина класичног фонк звука са модерним синтисајзерским ритмом и петљом. Спремите се за незаборавно путовање ритма и мелодије!

8. Блискоисточна мелодија - Порекло

ле-еастерн-туне?си=7ц9е405е30224дд3999б783да3е847ад&утм_соурце=цлипбоард&утм_медиум=тект&утм_цампаигн=социал_схаринг">хттпс://соундцлоуд.цом/лоопазо...

Ово је прелепа блискоисточна мелодија која ће вас одвести до далеких места. Састављен је од традиционалних инструмената и има очаравајући осећај који ће донети опуштање и мир у ваш дан. Уживајте у овој мирној мелодији!

9. Воцал УК Етхниц Дрилл Лооп - дицац80850

хттпс://соундцлоуд.цом/лоопазо...

Погледајте ову невероватну вокалну петљу из Велике Британије са етничким додатком. Ова стаза за бушење је савршена за постављање расположења и даће вашем пројекту јединствен укус. Преузмите га сада и додајте у своју музичку библиотеку!

10. Схавн Мендек Кс Гунна Типе - Ларго Мусиц

хттпс://соундцлоуд.цом/лоопазо...

Представљамо најновију сарадњу између Шона Мендеса и Гуне, „Кс-Гунна Типе“! Ова привлачна нумера спаја различите звуке оба извођача како би створила незабораван боп. Слушајте сада и уживајте!

Топ 5 најбоље оцењених песама без накнаде на Лоопазону

1. Фрекуент - Афробеат Трацк

хттпс://соундцлоуд.цом/лоопазо...

Слушајте ову нову АфроБеат нумеру са Фрекуента! Ова нумера је савршена за сваку летњу забаву. Спремите се за плес и ритам уз заразне ритмове ове песме.

2. Смоотх Цити Нигхт

хттпс://соундцлоуд.цом/лоопазо...

Погледајте ову нову песму типа Јазз Фузион РнБ! То је мешавина глатког џеза и класичних РнБ вибрација, савршена за свако расположење. Изгубите се у звуку док слушате ову јединствену фузију жанрова.

3. Биг Дуб Степпа

хттпс://соундцлоуд.цом/лоопазо...

Слушајте ову пуну нумеру Дубстеп музике и доживите њен моћан, енергичан звук. Ова песма ће вас одвести на путовање кроз дубине бас-тешких ритмова, узбудљивих капљица и интензивних синтисајзера који чине дабстеп жанр. Спремите се за незаборавну вожњу!

4. Ревелатион Фулл Трацк

хттпс://соундцлоуд.цом/лоопазо...

Слушајте ову нумеру, савршен спој рок и алтернативне музике! Ова песма Роцк Фусион Алтернативе сигурно ће вам донети невероватно музичко искуство. Снажни бубњеви и бас ће испунити вашу собу енергијом, док меке мелодије гитаре пружају јединствен контраст. Уживајте у овом задивљујућем уметничком делу!

5. Фоунд Соунд Псицхеделиц Трацк

хттпс://соундцлоуд.цом/лоопазо...

Крените на путовање са овом психоделичном нумером! Ова песма пуне дужине садржи очаравајућу мешавину трипи синтисајзерских звукова и хипнотичких басова, савршених да се изгубите у свом свету. Нека вас музика однесе док истражујете њене очаравајуће мелодије и јединствене звучне пејзаже.

Преузмите музички софтвер за прављење музике на Лоопазону

Софтверска страница Лоопазон-а нуди хиљаде бесплатних музичких програма и додатака који помажу у побољшању аудио продукције. Од виртуелних инструмената до алата за снимање, едитовање, миксовање и мастеринг, постоји обиље избора када је у питању аудио софтвер. Без обзира да ли сте почетник или искусан продуцент, велики избор бесплатних музичких програма и додатака за ФЛ Студио, Аблетон, Логиц Про и још много тога може вам пружити инспирацију и алате за побољшање вашег звука. На пример, постоје ефекти као што су реверб, пакети инструмената за преузимање, виртуелни синтисајзери за стварање јединствених звукова и ефеката; МИДИ секвенцери за аранжирање нумера; узоркивачи за мешање узорака из различитих извора; бубањ машине за програмирање ритмова; и процесоре ефеката за додавање дубине и текстуре било којој нумери.

Лоопазон такође има широку лепезу бесплатних додатака специфино дизајниран за употребу са популарним ДАВ-овима као што су Аблетон Ливе, Логиц Про Кс, Про Тоолс, Цубасе и још много тога. Наша музичка веб локација има преузимања за све најбоље музичке софтвере за најпопуларније ДАВС, додатке за ефекте и бесплатне ВСТ инструменте. Ови додаци се крећу од компресора/лимитера до еквилајзера, ревербера, кашњења и још много тога. Ови бесплатни музички алати нуде невероватну контролу над звучним пејзажом било које нумере, док су невероватно лаки за коришћење и праве сјајне ритмове користећи бесплатни софтвер који се налази на овој веб локацији. На пример, постоји много додатака за ЕК који омогућавају прецизна подешавања са интуитивним контролама што олакшава обликовање савршеног микса без потребе за урањањем дубоко у техничка подешавања.

Поред ових опција додатака, можете преузети пакете узорака у жанровима у распону од хип-хопа и трапа до ЕДМ-а и амбијента. Ови семплови се могу користити на безброј креативних начина – од продукције гроови ритмова до прављења бујних звучних пејзажа – омогућавајући продуцентима да своју музичку продукцију подигну даље него икада раније. Са толико опција доступних на Лоопазон-овој софтверској страници, постоји нешто доступно за свакога - без обзира на то који ниво вештине или жанровске преференције могу бити!

Да ли тражите начине да побољшате своје вештине музичке продукције? Не тражите даље од Лоопазонове блог странице! Са хиљадама бесплатних чланака који покривају теме као што су како да правите музику помоћу додатака ФЛ Студио, како да миксате и савладате ЕДМ нумере и још много тога, страница блога је одличан ресурс за продуценте свих нивоа вештина. Било да тек почињете или сте искусан произвођач који жели да усаврши свој занат, Лоопазон има понешто за свакога. Од корисних савета о коришћењу одређених софтверских програма и додатака до детаљних туторијала о техникама снимања – постоји много доступних информација које могу помоћи да своју креативност и дизајн звука подигнете на виши ниво. Зато зароните у свет аудио продукције са Лоопазоновим огромним низом бесплатних постова на блогу данас, попут ових:


Komentari

Nisu pronađeni članci

Napiši recenziju

FAQ

No FAQ found